Εντυπωσιακές εικόνες από το γιορτινό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το ΚΠΙΣΝ κήρυξε την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου με την εντυπωσιακή φωταγώγησή του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Χιλιάδες φωτάκια, συνολικού μήκους 2,5 χιλιομέτρων, άναψαν στα 82 πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα πανύψηλα (12 μέτρα) στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, ενώ τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετείχαν κι αυτά στο θέαμα με χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, το "Rocking around the Christmas Tree" της Brenda Lee και το "Let it Snow" του Dean Martin.

Εντυπωσιακές εικόνες από το γιορτινό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Όλα αυτά συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που μεταμορφώθηκε σ’ ένα φωτεινό τόπο γιορτής σε μια αστραφτερή εκδήλωση.  Πάνω σ' αυτό μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό  στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη. Οι ταλαντούχοι νεαροί μουσικοί της πολυπολιτισμικής συμφωνικής ορχήστρας και χορωδίας νέων του El Sistema Greece, μαζί με τους ONIRAMA και τον εκρηκτικό frontman τους Θοδωρή Μαραντίνη, έντυσαν μουσικά την εκδήλωση με μία ανατρεπτική κοινή εμφάνιση γεμάτη εκπλήξεις και αστείρευτη θετική ενέργεια που ξεσήκωσε το κοινό.

ΚΠΙΣΝ Χριστούγεννα 2021

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης άναψαν και οι τέσσερις φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους (Aqueous της Jen Lewin, Firefly Field του Studio Toer, Living Lantern των NEON & Frankie Boyle Studio και Crop Circles των Beforelight) που παρουσιάζονται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα φωτός και ήχου που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους.

ΚΠΙΣΝ Χριστούγεννα 2021

H λαμπερή γιορτή συνέπεσε και με ένα ξεχωριστό ορόσημο: τη συμπλήρωση 20 εκατομμυρίων επισκέψεων από τον Αύγουστο του 2016 που το ΚΠΙΣΝ άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό κάνοντας πραγματικότητα το όραμα για έναν προορισμό πολιτισμού, ανοιχτό και φιλόξενο για όλους.

ΚΠΙΣΝ Χριστούγεννα 2021

Στον φετινό Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ το Παγοδρόμιο στο Κανάλι θα λειτουργήσει από τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ, κάθε μέρα του μήνα, ένα ποικίλο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων περιμένει τους επισκέπτες, με αποκορύφωμα τη φαντασμαγορική Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

ΚΠΙΣΝ Χριστούγεννα 2021

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org /Xmas

ΚΠΙΣΝ Χριστούγεννα 2021