"The Lost City" | Μια πρώτη ματιά στη νέα ταινία που πρωταγωνιστούν οι Sandra Bullock, Channing Tatum και Brad Pitt

Μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας κωμικής περιπέτειας.

Με τους Sandra Bullock και Channing Tatum να εξηγούν πως μετά τη συνεργασία τους νιώθουν πως είναι αδέρφια χωρισμένα στη γέννα, η νέα ταινία "The Lost City" αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστική. Όταν μάλιστα στο καστ προστίθενται ο Brad Pitt και ο Daniel Radcliffe, τότε γίνεται κατανοητό πως η κωμική αυτή περιπέτεια δεν θα περάσει για κανέναν λόγο απαρατήρητη.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με την πλοκή, η Bullock υποδύεται μία συγγραφέα ρομαντικών μυθιστορημάτων, που προωθεί το νέο της βιβλίο με τον Tatum, ο οποίος ενσαρκώνει στο εξώφυλλο τον χαρακτήρα της δημιουργού. Όταν ξαφνικά ένας τρελός δισεκατομμυριούχος (Daniel Radcliffe) θα τους απαγάγει για να τον οδηγήσουν στον αρχαίο θησαυρό, για τον οποίο η Bullock έχει γράψει στο τελευταίο της βιβλίο, το αταίριαστο ζευγάρι οφείλει να συνεργαστεί για να σωθεί. Και κάπου στην πλοκή μπλέκεται και ο Brad Pitt, ο οποίος θα κάνει ένα πέρασμα κατά τη διάρκεια της ταινίας. 

Ειδικότερα, η συνεργασία του Pitt και της Bullock έγινε μέσω της κοινής hairstylist που διατηρούν. Με λίγα λόγια, η Janine Thompson έπεισε την Bullock να παίξει στην ταινία του Pitt "Bullet Train", με αντάλλαγμα και ο ίδιος να συμμετέχει στη δική της ταινία. Αναμφίβολα, μία πολύ καλή συμφωνία και για τους δύο. Η ηθοποιός που διατελεί και παραγωγός της κωμωδίας, δήλωσε πως ο Pitt έκλεψε την παράσταση. "Τον αφήνουμε. Μπήκε απλά μέσα και το "διέλυσε". Είναι πολύ αστείος", δήλωσε η Bullock, με τον Tatum να προσθέτει πως "ήρθε και έπαιξε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα που ταιριάζει σε αυτό τον παράξενο κόσμο και συμφώνησε με αυτό αληθινά και ολοκληρωτικά. Τον έχω γνωρίσει, όμως το να δουλεύω μαζί του ήταν μία εντελώς διαφορετική εμπειρία. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ήταν μία εμπειρία έξω από το σώμα μου με πολλούς τρόπους". 

Δείτε τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν:

Διαβάστε Επίσης