Ο πρίγκιπας του Bel-Air | Το trailer του πολυαναμενόμενου reboot μόλις κυκλοφόρησε

Η μεγάλη ανατροπή για την οποία αξίζει να ξαναδούμε την αγαπημένη σειρά των 90s.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο "πρίγκιπας του Bel-Air" υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές των 90s που έκανε διάσημο τον Will Smith. Το reboot της σειράς επιστρέφει στις 13 Φεβρουαρίου με τον Smith σε ρόλο παραγωγού ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό ότι θα περιλαμβάνει δύο σεζόν.

Στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι εμφανής και η μεγάλη ανατροπή στο reboot αφού δεν επιστρέφει ως κωμωδία αλλά ως δραματική σειρά, δείχνοντας την ιστορία του Will και τον λόγο που πραγματικά αποφάσισε να αφήσει τη Φιλαδέλφια για να μετακομίσει με τους πλούσιους θείους του στο Bel-Air.

Όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς επιστρέφουν, η Ashley, η Hilary, ο θείος Phil, η θεία Viv και ο Carlton με νέους ηθοποιούς να τους υποδύονται αλλά και εντελώς διαφορετικό τόνο, κάτι που φαίνεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer

Η σειρά θα παρουσιάσει την ιστορία του Will σε μια προσπάθεια να ερευνήσει τι σημαίνει να είσαι ένας Αφροαμερικανός στην σημερινή Αμερική αλλά και να δείξει ότι τα χρήματα ή η ζωή στο πλούσιο Λος Άντζελες δεν προσφέρουν πάντα μια καλύτερη ζωή.

Διαβάστε Επίσης