Blonde | H νέα ταινία για τη ζωή της Marilyn Monroe θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους

Η Ana de Armas θα υποδύεται τη μεγάλη σταρ του κινηματογράφου στη νέα ταινία του Andrew Dominic.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα ταινία για τη ζωή της Marilyn Monroe με τίτλο ‘Blonde’ θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, όπως δήλωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης Andrew Dominic.

Το Blonde με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas στον ρόλο της μεγάλης σταρ του κινηματογράφου κρίθηκε ως ταινία ‘NC-17’, δηλαδή ακατάλληλη για ανθρώπους κάτω των 17 ετών με τον σκηνοθέτη να λέει στο Screen Daily πως "είναι αυτό που θέλουμε, σωστά; Θέλω να δω μια εκδοχή της ιστορίας της Marilyn Monroe που είναι ακατάλληλη για ανηλίκους".

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Joyce Carol Oates με τίτλο ‘Blonde’ που είχε κυκλοφορήσει το 2000 και περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική και ερωτική ζωή της διάσημης ηθοποιού. "Είναι μια απαιτητική ταινία" είπε ο σκηνοθέτης εξηγώντας πως "εάν δεν αρέσει στο κοινό, τότε αυτό θα είναι πρόβλημά του. Δεν πηγαίνει για την προεδρία της Αμερικής".

Ο σκηνοθέτης ελπίζει ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών φέτος τον Μάιο χωρίς να μπει στο διαγωνιστικό κομμάτι ενώ το στούντιο σκοπεύει να την κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και οψτώ μήνες μετά να την κάνει διαθέσιμη και σε streaming πλατφόρμες.

Η ταινία γυρίστηκε το 2019 και ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα. Εκτός από την Ana στην νέα βιογραφική ταινία πρωταγωνιστούν ο Adrien Brody, ο Bobby Cannavale και η Julianne Nicholson.

Διαβάστε Επίσης