Feud: Capote’s Women | Η νέα σειρά του Ryan Murphy για την προδοσία του Truman Capote κατά των διάσημων φίλων του

Η νέα μίνι σειρά του διάσημου παραγωγού που αναμφίβολα θα συζητηθεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

 Ο Ryan Murphy έχει αποδείξει επάξια τους λόγους για τους οποίους οι σειρές του γίνονται επιτυχίες και ανάμεσα σε αυτούς είναι ότι ξέρει πολύ καλά πώς να διεισδύσει στην ιστορία, πώς ακριβώς να την αποδώσει καλλιτεχνικά και να βρει τους κατάλληλους ηθοποιούς να αφηγηθούν τα γεγονότα. Αυτή τη φορά, στα πλάνα του βρίσκεται η μεταφορά της ζωής του συγγραφέα Truman Capote και ειδικότερα τη στιγμή που από  "διαμάντι" της καλής κοινωνίας μετατρέπεται σε απόκληρο χωρίς φίλους και φήμη. 

Διαβάστε Επίσης

Τις δεκαετίες των '50-'60, ο Capote βρισκόταν στην κορυφή του social status και περιστοιχιζόταν από έναν λαμπερό κύκλο γυναικών, οι οποίες υπήρξαν οι πιο έμπιστες φίλες του και οι συνοδοί του στα πιο διάσημα πάρτι. Η Babe Paley, η σύζυγος του ιδιοκτήτη του CBS, William S. Paley, η C.Z. Guest, μία ηθοποιός και μοντέλο, της οποίας η κομψότητα ήταν απαράμιλλη, η Lee Radziwill, η μικρότερη αδερφή της Jackie Kennedy και πολλές άλλες ανήκαν στις "Swans" του διάσημου συγγραφέα. Και παρά την ουσιαστική σχέση που είχε με όλες τις κυρίες της υψηλής κοινωνίας, όταν έφτασε σε συγγραφικό αδιέξοδο στα μέσα του 1960, αποφάσισε να χρησιμοποιεί τις προσωπικές τους ιστορίες στο βιβλίο " Unanswered Prayers". Όταν λοιπόν εξέδωσε τις πρώτες ιστορίες στο Esquire, η αντίδραση των φίλων του ήταν αμείλικτη. 

Η σειρά Capote’s Women θα αποτελεί μέρος της συλλογής "Feud" που έχει δημιουργήσει ο Murphy και θα βασίζεται στο βιβλίο του Laurence Leamer, "Capote's Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song". Μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό πως η Naomi Watts είναι η μοναδική ηθοποιός που έχει συμφωνήσει, η οποία θα υποδυθεί την Babe Paley. Πρόκειται για την πιο κοντινή φίλη του συγγραφέα, η οποία έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά από το "σκάνδαλο" από καρκίνο, χωρίς να έχουν συμφιλιωθεί, γεγονός που ταρακούνησε τον Capote. 

Η αναζήτηση των υπόλοιπων "Swans" βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως και του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον διάσημο συγγραφέα, με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα μέσα στο 2022. 

Διαβάστε Επίσης