Χρήστος Νίκου | Ο Έλληνας σκηνοθέτης ετοιμάζει sci-fi ταινία σε παραγωγή της Cate Blanchett

Η Jessie Buckley και ο Riz Ahmed στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Χρήστος Νίκος επιστρέφει με τη δεύτερη ξενόγλωσση ταινία με τίτλο 'Fingernails' στην οποία θα πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Olivier, Jessie Buckley και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Riz Ahmed.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης που είχε εντυπωσιάσει το διεθνές κοινό με την πρώτη του ταινία με τίτλο 'Apples' που είχε προβληθεί το Φεστιβάλ της Βενετίας και είχε προταθεί από ελληνικής πλευράς ως υποψήφια για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, συνεργάζεται για τη νέα του ταινία με την εταιρεία παραγωγής της Cate Blanchett, Dirty Films. Το σενάριο της sci-fi ταινίας είναι γραμμένο από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Sam Steiner και τον Σταύρο Ράπτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο Apples.

Το Fingernails είναι ένα σουρεαλιστικό δράμα που σύμφωνα με τους συντελεστές είναι μια "προσγειωμένη sci-fi ιστορία αγάπης” σε ένα κόσμο που έχει ανακαλυφτεί ένα τεστ που εξακριβώνει εάν ένα ζευγάρι είναι στα αλήθεια ερωτευμένα. Ειδικά ινστιτούτα αγάπης βοηθούν τα ζευγάρια να καταλάβουν και να πετύχουν στη σχέση τους καθοδηγώντας τα. Η πρωταγωνίστρια, Άννα, πήρε θετικά αποτελέσματα για τη σχέση της όμως τα αμφισβητεί κι έτσι πιάνει δουλειά σε ένα ινστιτούτο ως βοηθός του Trevor, ενός μυστηριώδη εκπαιδευτή.

Διαβάστε Επίσης