Bridgerton 3 | Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της νέας σεζόν - Η διαφορετική πλοκή από τα βιβλία

Αποκαλύφθηκε το νέο θέμα του τρίτου κύκλου της σειράς - φαινόμενο του Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν με το τέλος της δεύτερης σεζόν του "Bridgerton" το πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στα βιβλία της Julia Quinn, τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη δημοφιλή, φανταστική οικογένεια. Αν και μέχρι τώρα η σειρά ακολουθούσε σχετικά πιστά την πλοκή των μυθιστορημάτων, ο τρίτος κύκλος θα διαφοροποιηθεί από τα βιβλία.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nicola Coughlan, της τηλεοπτικής Penelope Featherington, το νέο love story θα αφορά τον χαρακτήρα της και τον τρίτο γιο της οικογένειας Bridgerton, Colin, παρακάμπτοντας τον Benedict, που αποτελεί τον επόμενο στην "ιεραρχία". 

Πιο αναλυτικά, η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον συμπρωταγωνιστή της, Luke Newton, γράφοντας πως "σαν τη Lady Whistledown κρατάω εδώ και αρκετό καιρό ένα μεγάλο μυστικό, όμως μπορώ επιτέλους να σας πως η τρίτη σεζόν του Netflix θα είναι αφιερωμένη στον Colin και την Penelope". 

Μάλιστα σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, η Coughlan μοιράστηκε το μυστικό, αποκαλύπτοντάς το για πρώτη φορά δημόσια. Με τη σειρά του και ο Newton δήλωσε πως "λατρεύω τους Polin. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για αυτή τη σχέση, που φέρνει πίεση γιατί υπάρχουν πολλοί που είναι αρκετά ενθουσιασμένοι για την ιστορία να βγει στο προσκήνιο. Όμως επίσης με γεμίζει". 

Παράλληλα, η Coughan επεσήμανε για τον χαρακτήρα της πως αν πράγματι ο Colin και η Penelope καταλήξουν μαζί, θα πρέπει να σταματήσει να τον θεοποιεί. "Πιστεύει πως είναι τέλειος. Δεν κάνει κανένα λάθος στα μάτια της. Οπότε, πρέπει να αρχίσει να τον βλέπει ως ένα πραγματικό ανθρώπινο ον και όχι ως το τέλειο αγόρι", εξήγησε η ηθοποιός. 

Επιπλέον και ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στα social media επιβεβαίωσε ότι πράγματι η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί στο love story της Penelope με τον Colin. 

Ο δεύτερος κύκλος μάς άφησε με μία πικρή γεύση σχετικά με αυτό το ζευγάρι, καθώς στα τελευταία επεισόδια η Penelope κρυφακούει τον Colin να παραδέχεται πως δεν θα την έβλεπε ποτέ ως μία πιθανή νύφη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία του Benedict, που με βάση τα βιβλία ήταν η σειρά του να ξεδιπλώσει την ιστορία του, ενδέχεται να πάει για την επόμενη σεζόν, πράγμα που είχε υπονοήσει και η παραγωγός Shonda Rhimes. Πιο συγκεκριμένα, η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης είχε αναφέρει πως ενδέχεται η σειρά στον νέο κύκλο να μην ακολουθήσει την πλοκή των βιβλίων, γεγονός που πράγματι επιβεβαιώθηκε.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία της πρεμιέρας, δεδομένου ότι είναι αρκετά νωρίς, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι. 

Διαβάστε Επίσης