Το "Joker 2" με τον Joaquin Phoenix είναι γεγονός

Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε τις φήμες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την επιτυχία της ταινίας Joker του Todd Phillips με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix, ο οποίος έδωσε ό,τι είχε για να υποδυθεί τον σκοτεινό χαρακτήρα των διάσημων κόμικ, γεγονός για το οποίο απέσπασε το πρώτο του βραβείο Όσκαρ, ανακοινώθηκε πως έπεται σίκουελ, μέσω δύο φωτογραφιών που μοιράστηκε ο σκηνοθέτης. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η πρώτη εικόνα που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνει το εξώφυλλο του σεναρίου που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τη δεύτερη ταινία. Folie à Deux, τιτλοφορείται το σίκουελ που έχει διττή σημασία. Το Deux στα γαλλικά σημαίνει δύο που μαρτυρά πως αναφέρεται στη δεύτερη ταινία, ωστόσο η φράση αυτή αναγνωρίζεται ως μία ψυχική διαταραχή, κατά την οποία δύο άτομα βιώνουν την ίδια πάθηση. 

Επιπλέον, στο καρουζέλ του Todd εντοπίζουμε και τον Joaquin Phoenix, ο οποίος στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται πως διαβάζει το νέο σενάριο, πράγμα που κάνει ξεκάθαρο πως θα επιστρέψει στον ρόλο του Arthur Fleck. 

Η είδηση έρχεται λίγους μήνες μετά τη συνέντευξη του Phoenix στο "The Playlist", όπου τον είχαν ρωτήσει αν πρόκειται να πραγματοποιηθεί νέα ταινία. Ο ίδιος, ωστόσο, είτε δεν ήξερε, είτε δεν ήθελε να πει, απαντώντας πως δεν γνώριζε, προσθέτοντας όμως πως όλοι είχαν εντοπίσει το ότι μιλάμε για έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα που χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Και δεν είχε άδικο!

Διαβάστε Επίσης