"Wednesday" | Το teaser trailer της νέας σειράς του Tim Burton

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη σειρά του Netflix που πραγματεύεται τη ζωή της πιο τρομακτικής έφηβης με την πιο ενδιαφέρουσα οικογένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί κάποιος πιο κατάλληλος με την ιστορία της Wednesday Addams, από τη γνωστή 'spooky' οικογένεια, από τον σκηνοθέτη Tim Burton που μοιάζει να βρίσκεται απόλυτα στο στοιχείο του.

Διαβάστε Επίσης

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της σειράς Wednesday που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix και θα πραγματεύεται την ιστορία της έφηβης Wednesday που πάντα προκαλούσε αίσθηση στο κοινό. 

Όπως βλέπουμε στο βίντεο των λίγων δευτερολέπτων, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει η Jenna Ortega, που θα υποδυθεί τον χαρακτήρα που απογείωσε πριν από αρκετά χρόνια η Christina Ricci.

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη σειρά

Η ιστορία θα αποτελείται από 8 επεισόδια, μέσα από τα οποία θα παρακολουθήσουμε τη ζωή της καυστικής Wednesday στην Ακαδημία Nevermore. Παράλληλα, θα δούμε και τα υπόλοιπα διάσημα μέλη της οικογένειας, όπως τους γονείς της, Gomez και Morticia Addams, τους οποίους θα υποδυθούν οι Luis Guzmán και Catherine Zeta-Jones αντίστοιχα. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν στα επεισόδια να εμφανίζεται και η Christina Ricci, ωστόσο όχι για να υποδυθεί τον χαρακτήρα που την έκανε γνωστή σε μεγαλύτερη ηλικία. 

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας ακόμα, όμως σύμφωνα με το Netflix, τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022. 

Δείτε το teaser trailer: 

Διαβάστε Επίσης