Zelda Williams | Η κόρη του Robin Williams κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

Η πρώτη της ταινία θα είναι μια σύγχρονη, ρομαντική εκδοχή του Frankenstein.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κόρη του Robin Williams, Zelda, ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο ακολουθώντας τα επαγγελματικά μονοπάτια του διάσημου ηθοποιού, πατέρα της στο Hollywood.

Η 32χρονη σκηνοθέτης θα συστηθεί στο σινεφίλ κοινό με την ταινία ‘Lisa Frankenstein’, μια σύγχρονη ρομαντική εκδοχή της ιστορίας του Frankenstein. Ο 29χρονος Cole Sprouse και η 25χρονη Kathryn Newton θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Diablo Cody.

H Williams επιβεβαίωσε τα νέα για το ντεμπούτο της με ένα tweet της την περασμένη εβδομάδα, γράφοντας "Έρχεται Zomb-com" και εξηγώντας ότι η ταινία δεν ήταν η πρώτη της επιλογή για το ντεμπούτο της αλλά οι πρώτες τρεις που είχε προτείνει δεν επιλέχτηκαν από τα κινηματογραφικά στούντιο.

Όπως είπε για την πρώτη της ταινία θα έχει αισθητική της δεκαετίας του ’80 και σημείωσε πως "οι ηθοποιοί δεν είναι έφηβοι αλλά θα υποδύονται τους έφηβους γιατί έτσι ακριβώς συνέβαινε και στις ταινίες των 80s".

Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία μιας μαθήτριας λυκείου που δεν είναι δημοφιλής και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας με αστραπές ζωντανεύει ένα βικτωριανό πτώμα και ξεκινάει να το φτιάχνει ακριβώς όπως θα ήθελε να είναι ο άντρας των ονείρων της.

Διαβάστε Επίσης