She Said | Το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας για το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο των ριπόρτερ των New York Times, Jodi Kantor και Megan Twohey που ξεσκέπασαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο Hollywood.

Η πολυαναμενόμενη ταινία που ακολουθεί τα γεγονότα που ξεσκέπασαν το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, δίνοντάς μας τις ανατριχιαστικές στιγμές της πέρα για πέρα αληθινής ιστορίας. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η ταινία βασίζεται στο βιβλίο των Jodi Kantor και Megan Twohey, των βραβευμένων με Πούλιτζερ ριπόρτερ των New York Times που κατάφεραν να δώσουν στη δημοσιότητα το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Hollywood μέσω μιας επίπονης έρευνας που έλαβε χώρα το 2017 και ξεκίνησε το παγκόσμιο κίνημα #MeToo. 

Όπως βλέπουμε από τις σκηνές, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την Zoe Kazan και την Carey Mulligan, οι οποίες μέσω της ερμηνείας τους προσπάθησε να προσεγγίσουν το πώς έσπασε ο κύκλος της σιωπής που ίσχυε για δεκαετίες στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η σκηνοθέτις Maria Schrader, που βρισκόταν πίσω από το Unorthodox, ενώ η Rebecca Lenkiewicz προσάρμοσε το σενάριο για τη μεγάλη οθόνη. 

Ύστερα από τα άρθρα στους New York Times και το New Yorker, που αποκάλυψαν ιστορίες γυναικών που κατηγόρησαν τον πρώην χολιγουντιανό παραγωγό, ο Weinstein καταδικάστηκε σε 23 χρόνια στη φυλακή για σεξουαλική επίθεση και βιασμό τρίτου βαθμού. Μάλιστα, αναμένεται μία ακόμα δίκη στο Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα σε κάποιο από τα φθινοπωρινά φεστιβάλ κινηματογράφου. 

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης