Ryan Gosling - Margot Robbie | Η νέα συναρπαστική ταινία στην οποία θα συνεργαστούν ξανά

Μετά τη "Barbie", οι δύο πρωταγωνιστές θα ξανασυναντηθούν σε ένα εντελώς διαφορετικό κινηματογραφικό περιβάλλον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την πρόσφατη συνεργασία του Ryan Gosling και της Margot Robbie στην νέα ταινία "Barbie" που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023, που όπως όλα δείχνουν στέφθηκε από επιτυχία, οι δυο πρωταγωνιστές θα συναντηθούν ξανά σε ένα νέο πρότζεκτ.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι βρέθηκαν στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους κινηματογραφικούς σταρ του Hollywood για το 2022, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε μία prequel ταινία της original Ocean's Eleven. 

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Robbie βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό με το πρότζεκτ, με τον Gosling να συμφωνεί να συμπρωταγωνιστήσει με τη συνάδελφό του σε ένα από τα μεγαλύτερα franchise της Warner Bros., αν εξαιρέσουμε τις ταινίες Harry Potter και DC.

Από τη στιγμή που μιλάμε για prequel, η νέα ταινία θα επικεντρωθεί στην ιστορία του επίδοξου απατεώνα Danny Ocean, τον οποίο υποδύθηκε ο George Clooney στο παρελθόν και αναμένεται η πλοκή να τοποθετηθεί στην Ευρώπη της δεκαετίας του '60. 

Ocean's Eleven
Το  καστ της ταινίας περιελάμβανε τους Matt Damon, Brad Pitt, George Clooney και Andy Garcia.

Η επιτυχία της ταινίας θεωρείται σχεδόν δεδομένη, καθώς μην ξεχνάμε πως το franchise κατάφερε να επεκταθεί σε 3 ταινίες και ένα ακόμη πιο πρόσφατο spin-off με πρωταγωνίστριες τις Sandra Bullock και Cate Blanchett. 

Διαβάστε Επίσης