Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της 1ης Σεπτεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

 Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ "Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες" μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, ενώ η Τilda Swinton ταξιδεύει στα παραμύθια της Χαλιμάς και ο Αsghar Farhadi έρχεται με βραβείο από το φεστιβάλ Κανών. Τις πρεμιέρες της εβδομάδας συμπληρώνουν δυο θρίλερ και δυο σπάνιες επανεκδόσεις.

Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες

Μια ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο ευπώλητο μυθιστόρημα της Delia Jones, η ταινία της Οlivia Νewman αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που μεγάλωσε μόνη της στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την "Πιτσιρίκα του Βάλτου" στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την Κάια από την κοινότητά της.  Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, εκείνη ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Ένας Ήρωας

Ο Ραχίμ βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας ενός χρέους που δεν μπόρεσε να αποπληρώσει. Κατά τη διάρκεια μιας διήμερης άδειας προσπαθεί να πείσει τον πιστωτή του να αποσύρει την καταγγελία του για ένα μέρος του ποσού. Όμως τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα σχεδιάζουμε, σε ένα ακόμα κοινωνικό δράμα του οσκαρικού Ιρανού Αsghar Farhadi, το οποίο απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο στο φεστιβάλ Κανών και μια υποψηφιότητα ξενόγλωσσης ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr