Όλα όσα γνωρίζουμε για το sequel του Knives Out

Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται για sequel, αλλά για μία νέα περιπέτεια του Daniel Craig ως ιδιωτικός ντετέκτιβ Benoit Blanc.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την επιτυχία του Knives Out, το οποίο απέφερε 311 εκατομμύρια δολάρια με προϋπολογισμό μόλις 40 εκατ., το Netflix επανέρχεται για τους ευνόητους προαναφερθέντες λόγους με το sequel που για πολλούς αναμένεται να καθιερώσει μία νέα σειρά ταινιών ανθολογίας με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig ως ιδιωτικό ντετέκτιβ Benoit Blanc.

Θυμίζουμε ότι η ταινία ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου στα Όσκαρ του 2020, καθώς και για τρεις Χρυσές Σφαίρες, καθιστώντας την μια από τις πιο επιτυχημένες εκδόσεις franchise με πρωτότυπο concept που δε βασίζεται σε προηγούμενη πνευματική ιδιοκτησία. Τίποτα δεν έγινε τυχαία φυσικά, καθώς το έργο ξεχώρισε για τους πολύχρωμους χαρακτήρες του, τους αστείους διαλόγους του και το all star cast των Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Lakeith Stanfield, Don Johnson και τον αείμνηστο Christopher Plummer.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια με τίτλο Glass Onion: A Knives Out Mystery, η οποία γυρίστηκε σε μεγάλο μέρος της στις Σπέτσες, διαθέτει ένα εντελώς νέο cast και μυστήριο προς επίλυση και ιδού όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για αυτήν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr