The Crown | Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της πέμπτης σεζόν

Η κόντρα ανάμεσα στο πρίγκιπα Κάρολο και τη πριγκίπισσα Diana στο επίκεντρο του πέμπτου κύκλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την πέμπτη σεζόν του The Crown που εστιάζει στην κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και τη πριγκίπισσα Diana την εποχή που αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους.

Η επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90 με τον Dominic West να υποδύεται τον τότε πρίγκιπα Κάρολο και την Elizabeth Debicki στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana.

Το trailer παρουσιάστηκε στο event του Netflix, Tudum, όπου οι fans μπόρεσαν να δουν για πρώτη φορά τις πρώτες εικόνες από τον πέμπτο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου.

"Το Buckingham Palace ανακοινώνει: Με μεγάλη λύπη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παίρνουν διαζύγιο”, ακούγεται στην αρχή του trailer που δείχνει κοντινά πλάνα του Καρόλου και της Diana ενώ ετοιμάζονται να κάνουν δηλώσεις στην τηλεόραση.

Στον πέμπτο κύκλο η Imelda Staunton θα υποδύεται τη βασίλισσα Diana και ο Jonathan Pryce θα υποδύεται τον πρίγκιπα Φίλιπππο. Αυτή την περίοδο συνεχίζονται τα γυρίσματα για τον έκτο κύκλο της σειράς, τα οποία είχαν σταματήσει για ένα διάστημα προς ένδειξη σεβασμού και πένθους μετά τον θάνατο της Βρετανίδας μονάρχη.

Διαβάστε Επίσης