H Oprah Winfrey πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Tyler Perry 'Six Triple Eight' που θα προβληθεί στο Netflix. Η διάσημη παρουσιάστρια που έχει δείξει και στο παρελθόν τις ικανότητές της στην υποκριτική θα συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία με την Kerry Washington.
H ταινία είναι εμπνευσμένη σε αληθινή ιστορία και αφορά σε ένα τάγμα του Β'Παγκοσμίου πολέμου μαύρων γυναικών και μέχρι στιγμής έχει ένα εντυπωσιακό καστ. Εκτός από την Washington που θα είναι παραγωγός της ταινίας και την Winfrey, στην ταινία θα συμμετέχουν οι Ebony Obsidian, Milauna Jackson, Kylie Jefferson, Shanice Shantay, Sarah Jeffery, Pepi Sonuga, Jay Reeves, Jeanté Godlock, Moriah Brown, Baadja-Lyne Odums, Gregg Sulkin, Dean Norris, Sam Waterston και η Susan Sarandon.
Ο Perry έγραψε και το σενάριο της ταινίας βασισμένος σε ένα άρθρο του Kevin M. Hymel που είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό 'WWII History' και παρουσιάζει την ιστορία των 855 γυναικών του τάγματος. Η συνεισφορά τους στον πόλεμο δεν ήταν γνωστή μέχρι που τον περασμένο Μάρτη ο Joe Biden υπέγραψε ώστε να μπορέσουν οι γυναίκες αυτές να τιμηθούν με χρυσό μετάλλιο από το Κογκρέσο.
Πρόκειται για την τέταρτη ταινία του σκηνοθέτη για το Netflix μετά τα "A Fall From Grace”, "A Madea Homecoming” και "A Jazzman’s Blues”.