Το Netflix θα προβάλει για πρώτη φορά live την τελετή απονομής βραβείων

Τα βραβεία SAG θα μεταδοθούν παγκοσμίως στη δημοφιλή πλατφόρμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

To Netflix θα προβάλει για πρώτη φορά live την τελετή απονομής βραβείων παγκοσμίως στα πλαίσια μιας νέας πολύχρονης συνεργασίας. Η δημοφιλής πλατφόρμα θα κάνει live-stream των βραβείων SAG που από το 1998 προβάλλονταν στο καλωδιακό κανάλι TNT με πολύ πιο χαμηλή θεαματικότητα από αυτή των βραβείων Όσκαρ και των Golden Globes.

Από το 2024 και μετά, τα βραβεία Screen Actor Guild Awards που τιμούν τους συντελεστές των καλύτερων projects στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη θα προβάλλονται στο Netflix. "Τα βραβεία SAG είναι πολύ αγαπητά στην καλλιτεχνική κοινότητα και στο κοινό και πλέον περισσότεροι τηλεθεατές παγκοσμίως θα μπορούν να γιορτάσουν αυτούς τους ταλαντούχους ηθοποιούς” δήλωσε η υπεύθυνη του Netflix, Bela Bajaria.

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων θα προβληθεί στις 26 Φεβρουαρίου στο κανάλι του Netflix στο YouTube.Η συμφωνία ανάμεσα στην πλατφόρμα και τα βραβεία έγινε στα πλαίσια επέκτασης του Neftlix σε live προγράμματα, όπως είναι το stand up show του Chris Rock που θα είναι το πρώτο live πρόγραμμα που θα προβληθεί στις 4 Μαρτίου.


 

Διαβάστε Επίσης