Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα χολιγουντιανού γκλάμουρ ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ και ένα εξαιρετικό ελληνικό δράμα προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Βαβυλώνα

Οσκαρικών προδιαγραφών υπερθέαμα από το σκηνοθέτη του "La La Land". Μάργκο Ρόμπι, Μπραντ Πιτ, Ντιέγκο Κάλβα και Τόμπι Μαγκουάιρ, πρωταγωνιστούν σε ένα λουσάτο φιλμ που "βουτά" στην εποχή που το Χόλιγουντ κλυδωνιζόταν από τις ακολασίες των διασημοτήτων του. Ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σαζέλ στρέφει την κάμερά του σε μερικούς από αυτούς, αφηγούμενος με φρενίτιδα την αστραπιαία άνοδο και τη ραγδαία πτώση τους από την κορυφή.

Διαβάστε Επίσης

Πίσω από τις Θημωνιές

Βραβευμένος, φρέσκος κοινωνικός ρεαλισμός από την Ασημίνα Προέδρου. Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος ενός παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, αρχίζει να μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα στο καταπιεστικό περιβάλλον στον οποίο ζει. Μέχρι που ένα τραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα φέρει τους τρεις ήρωες μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα και αδυναμίες, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο athinorama.gr