Kristen Stewart | Αναλαμβάνει ρόλο σκηνοθέτη σε τρία βίντεο κλιπ των 'Boygenius'

Πίσω από την κάμερα ξανά μετά το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kristen Stewart έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την κινηματογραφική μεταφορά του αγαπημένου της βιβλίου 'The Chronology of Water' της Lidia Yuknavitch και πλέον ετοιμάζεται να πάρει ξανά τη θέση της πίσω από την κάμερα για ένα εντελώς διαφορετικό project.

Η ηθοποιός σκοπεύει να σκηνοθετήσει τρία βίντεο κλιπ του μουσικού γκρουπ 'Boygenius' που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ τον ερχόμενο Μάρτιο. Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις καλλιτέχνιδες, τη Phoebe Bridgers, τη Julien Baker και τη Lucy Dacus που είχαν κάνει καριέρα ως solo τραγουδίστριες πριν κάνουν το πρώτο τους EP το 2018.

Η Stewart έχει σκηνοθετήσει δύο βίντεο κλιπ και στο παρελθόν, ένα το 2014 για τους 'Sage + the Saints' κι ένα το 2017 για τους CHVRCHES. Η νέα της συνεργασία με τις 'Boygenius' φαίνεται λογική αφού οι γυναίκες του γκρουπ έχουν συστηθεί στο κοινό ως μέλη της LGBTQ κοινότητας, και η Stewart τον τελευταίο καιρό επιλέγει projects που αφορούν στην κοινότητα, όπως την κωμωδία 'Happiest Season' αλλά και την ταινία 'Love Lies Bleeding'.


 

Διαβάστε Επίσης