Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η οσκαρικά υποψήφια Cate Blanchett και ένας καυτός Channing Tatum προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Tár

Η Cate Blanchett "κλειδώνει" το τρίτο Όσκαρ της. Μόνο μια ιστορική ανατροπή χωρίζει τη σπουδαία ηθοποιό από ένα ακόμα βραβείο της Ακαδημίας, χάρη στον περίπλοκο ρόλο που ενσαρκώνει στην ταινία του Τοdd Field. Η ηθοποιός υποδύεται μια πρωτοποριακή διεθνούς φήμης μαέστρο, η οποία διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Όταν το όνομά της βρεθεί μπλεγμένο σε ένα σκάνδαλο, τα πάντα γύρω της κινδυνεύουν να καταρρεύσουν.

Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός

Ένα ύστατο στριπτίζ από τον Channing Tatum. Πριν από δέκα χρόνια, ο πάντα διορατικός Steven Soderbergh παρέδωσε ένα φιλμ που συνδύαζε την αυθεντική απεικόνιση της αμερικανικής λαϊκής τάξης με έναν από τους πιο σέξι χορούς: το στριπτίζ. Ο λόγος για το "Magic Mike" στο οποίο ο Channing Tatum υποδύεται τον εν λόγω Μike, ένα γοητευτικότατο στρίπερ που αναλαμβάνει να μυήσει ένα φέρελπι 19χρονο στα μυστικά του αντρικού ερωτικού χορού. Τώρα ήρθε η ώρα για τον Τatum να κρεμάσει τα εσώρουχά του, δίνοντας έναν τελευταίο χορό με σκηνοθέτη ξανά το Soderbergh. Στη νέα ταινία, ο Μike έχει σταματήσει το στριπτίζ και πλέον δουλεύει ως μπάρμαν στο Λονδίνο. Εκεί δηλαδή, όπου τον προσεγγίζει μια σαγηνευτική πλούσια γυναίκα (Salma Hayek), η οποία των ωθεί να δώσει μία ακόμα χορευτική παράσταση, αφού προηγουμένως της αποδείξει το ταλέντο του με ένα ειλικρινά καυτό lap dance.

Τόρι και Λοκίτα

Το νέο κοινωνικό δράμα των αδερφών Νταρντέν που διαγωνίστηκε για το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Δύο ασυνόδευτα ανήλικα, φτάνουν στο σύγχρονο Βέλγιο ταξιδεύοντας ολομόναχα εκεί από την Αφρική. Μοναδικό εφόδιό τους η ανεκτίμητη φιλία τους, η οποία θα δοκιμαστεί έντονα όταν εγκατασταθούν στο νέο τόπο ζωής, όπου τους περιμένουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr