Ο "Berlin" του "La Casa de Papel" επιστρέφει - Το πρώτο teaser trailer της νέας prequel σειράς

Ο χαρακτήρας που αγαπήθηκε από το κοινό, κάνει comeback στο Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η τεράστια επιτυχία της σειράς "La Casa de Papel" που εκτοξεύτηκε μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο ακόμα σεζόν. Ωστόσο, το γεγονός πως ο χαρακτήρας του περιβόητου Berlin είχε πεθάνει στους αρχικούς κύκλους με αποτέλεσμα να κάνει κάποια cameo ως flashbacks στη συνέχεια, σε συνδυασμό με την αγάπη του κοινού, έδωσε την ιδέα στους συντελεστές να δημιουργήσουν μία νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Έτσι, ο τηλεοπτικός Berlin πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στο Netflix με μία νέα prequel σειρά που θα έχει το όνομά του.

Έτσι, ο Ισπανός ηθοποιός Pedro Alonso επιστρέφει στη θέση του, αναλαμβάνοντας τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Πριν από λίγο, μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer που δείχνει τον πρωταγωνιστή να καταστρώνει τα σχέδιά του. Στα 52 δευτερόλεπτα βλέπουμε τον ίδιο να ετοιμάζει μια νέα (παλιά) ληστεία, ενώ εντοπίζουμε την παρουσία μίας γυναίκας που πιθανότατα θα είναι το κλειδί στην υπόθεση. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μαζί με τον Alonso, πρωταγωνιστούν επίσης οι Tristán Ulloa, Michelle Jenner, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández και Joel Sánchez. Φυσικά, τη σειρά υπογράφουν οι δημιουργοί του original Casa de Papel, Esther Martínez Lobato και Álex Pina, με τους David Olivia και David Berrocal να συμμετέχουν στη συγγραφή του σεναρίο. Όσο για τη σκηνοθεσία, ο Geoffrey Cowper δήλωσε παρουσία. 

Η σειρά που θα αποτελείται από 8 επεισόδια, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2023.

Δείτε το teaser trailer: 

Διαβάστε Επίσης