"Queen Charlotte: A Bridgerton Story" | Το trailer και η ημερομηνία της πρεμιέρας του prequel της δημοφιλούς σειράς του Netflix

Η ιστορία της βασίλισσας Charlotte, του ενδιαφέροντα χαρακτήρα που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σειρά Bridgerton όχι μόνο κατάφερε να συσπειρώσει ένα φανατικό κοινό, που εξασφάλισε την επερχόμενη 3η και 4η σεζόν του, αλλά έδωσε την ευκαιρία να επεκτάθει το διάσημο "σύμπαν" που δημιούργησε η Shonda Rhimes, το οποίο είναι βασισμένο στα βιβλία της Julia Quinn. Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το trailer της σειράς prequel "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" που θα κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα.

Όπως προδίδει το όνομα, η σειρά αφορά τη ζωή της βασίλισσας Charlotte, η οποία εμφανίζεται στα επεισόδια του Bridgerton, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Να σημειωθεί πως ο χαρακτήρας της ήταν παρέμβαση της ίδιας της Rhimes στο σενάριο, καθώς στα βιβλία δεν υφίσταται και φυσικά είναι βασισμένος στην πραγματική βασίλισσα Charlotte που ήταν παντρεμένη με τον Γεώργιο Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου. Πιο αναλυτικά, τα επεισόδια της νέας σειράς θα διηγηθούν την ιστορία της Charlotte, το πώς έφτασε να γίνει βασίλισσα στο πλευρό του βασιλιά Γεωργίου και το επικό love story τους.

Όπως αναφέρεται στο trailer, η spin-off σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει πως ίσως συμπέσει με το original Bridgerton. Παραδοσιακά, η δημοφιλής σειρά κάνει εμφάνιση στις αρχές της Άνοιξης, για να "σημάνει" την αλλαγή του χειμερινού σκηνικού. 

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης