Βασιλιάς Κάρολος | Η τελετή στέψης του θα γίνει παρωδία στο Channel 4

Ο Harry Enfield θα σατιρίσει την ιστορική στιγμή στην κωμωδία 'The Windsors'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η τελετή στέψης να θεωρείται ένα ιστορικό γεγονός για τη Μεγάλη Βρετανία, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα κωμικά μυαλά της χώρας από το να τη σχολιάσουν με τον τρόπο τους. Αντίθετα, η τελετή που θα γίνει στο Westminster με πολλούς royals καλεσμένους αλλά και εν μέσω πολλών δημοσιευμάτων για τις σχέσεις ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry αλλά και τον πρίγκιπα Andrew με τον Κάρολο, το γεγονός γίνεται η καλύτερη έμπνευση για τις σατιρικές και κωμικές εκπομπές.

Το Channel 4 ετοιμάζει ένα ξεχωριστό επεισόδιο για την τελετή στέψης με τον κωμικό Harry Enfield να αναλαμβάνει τον ρόλο του βασιλιά Καρόλου στο 'The Windsors'. Σύμφωνα με την ανακοίνωση για το επεισόδιο, η πλοκή θα παρουσιάζει το πως "όλη η ζωή του Καρόλου οδηγούσε σε αυτή τη στιγμή. Θέλει η πρώτη στέψη μετά από 70 χρόνια στην Αγγλία να είναι ένα φαντασμαγορικό γεγονός με όλα όσα αξίζει. Το ίδιο και η βασιλική σύζυγός Καμίλα που ανυπομονεί να φορέσει διαμάντια και γούνα. Δυστυχώς, όμως, η Αγγλία περνάει μια κρίση στο κόστος διαβίωσης και ο William πιστεύει ότι η στέψη πρέπει να αποτυπώνει αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Τον ρόλο της Καμίλα έχει αναλάβει η Haydn Gwynne, τον ρόλο του William o Hugh Skinner, ενώ στο επεισόδιο θα εμφανιστούν και ο πρίγκιπας Harry, τον οποίο θα υποδυθεί o Richard Goulding, και η Meghan Markle, την οποία θα υποδυθεί η Kathryn Drysdale. Το καστ συμπληρώνουν η Louise Ford στον ρόλο της Kate Middleton. Η Ellie White στον ρόλο της πριγκίπισσας Βεατρίκης, η Celeste Dring στον ρόλο της Ευγενία, η Vicki Pepperdine στον ρόλο της πριγκίπισσας Άννας, ο Matthew Cottle στον ρόλο του Edward και η Morgana Robinson στον ρόλο της Pippa Middleton.

Διαβάστε Επίσης