Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 9 Μαρτίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επιστροφή του Ghostface, ο Willem Dafoe σε αγώνα επιβίωσης και δύο βραβευμένα φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Scream VI

Ο μασκοφόρος δολοφόνος Ghostface ξαναβγαίνει παγανιά. Η εμπορική επιτυχία του reboot όσο και σίκουελ του 2022, "Scream", κατάφερε εκτός από ευρεία απήχηση να επαναφέρει στην επικαιρότητα το horror franchise που σκαρφίστηκε ο αείμνηστος Wes Craven. Έτσι, πολύ σύντομα αποκαλύπτονται νέες ανατριχίλες στο έκτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών, στην οποία οι επιζώντες της δολοφονικής μανίας του Ghostface έχουν εγκαταλείψει την πόλη του Γουέστμπορο και πια βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ξανά το δίδυμο Μatt Bettinelli-Olpim & Τyler Gillett, ενώ μπροστά από την κάμερα επιστρέφουν οι Jenna Ortega ("Wednesday") και Courteney Cox, με τη γνώριμη από το 4ο "Scream" Patricia Panethier να επανέρχεται στο franchise.

Inside

Κλειστοφοβικό θρίλερ του Βασίλη Κατσούπη με πρωταγωνιστή τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Όσκαρ Willem Dafoe. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρίσκεται στο ρόλο ενός διαρρήκτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ληστείας πολύτιμων έργων τέχνης που στραβώνει, βρίσκει τον εαυτό του ξαφνικά εγκλωβισμένο σε ένα πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο νεοϋορκέζικο ρετιρέ. Έτσι από το πουθενά θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει, αλλά και να προστατέψει την πνευματική διαύγειά του.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr