Ο λόγος που η Jenna Ortega είχε αρνηθεί τον ρόλο της "Wednesday" αρκετές φορές

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε το γιατί δεν ήθελε να πει το ναι στη σειρά του Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jenna Ortega είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών χάρη στη συμμετοχή της στη σειρά "Wednesady" του Tim Burton, που προβάλλεται στο Netflix. Ωστόσο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε αρνηθεί αρκετές φορές την πρόταση, ούσα σίγουρη πως δεν ήθελε να το κάνει. Αναμφίβολα, η θετική απάντηση που εν τέλει έδωσε στους συντελεστές τής βγήκε σε καλό. 

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους The Times "έλαβα ένα e-mail, αρνήθηκα. Είχα κάνει τόση τηλεόραση στη ζωή μου. Το μόνο που ήθελα να κάνω είναι ταινίες. Πρέπει να αποδείξεις την αξία σου. Είναι τα τελευταία 3 ή 4 χρόνια που είχα τη δυνατότητα να ξεκινήσω στον κινηματογράφο". Στην ουσία αυτό που φοβόταν ήταν ότι το αν έλεγε ναι στη νέα τηλεοπτική δουλειά, θα την εμπόδιζε από το να κυνηγήσει άλλα πρότζεκτ που πραγματικά θα ήθελε να κάνει. 

"Ο μόνος λόγος που επέστρεψα ήταν επειδή ο Tim Burton είναι ένας θρύλος και έτυχε να τα πάμε πολύ καλά. Αλλά ακόμα και τότε είπα όχι πολλές φορές", είπε χαρακτηριστικά. Από την άλλη, η ηθοποιός πίστευε πως το σόου δεν θα έχει επιτυχία και ότι "θα είναι ένα μικρό όμορφο διαμαντάκι που κάποιος ίσως το βρει, όμως οι περισσότεροι όχι". Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο εκτός η εκτίμησή της, αφού η σειρά κατάφερε να σημειώσει 1.237.150.000 ώρες στις πρώτες 28 ημέρες. 

Διαβάστε Επίσης