Gattaca | Οι δημιουργοί του Homeland ετοιμάζουν το reboot της δημοφιλούς ταινίας του 1997

Ο Ethan Hawke και η Uma Thurman πρωταγωνιστούσαν στην ταινία του Andrew Niccol.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι δημιουργοί του 'Homeland' ετοιμάζονται να κάνουν το reboot του 'Gattaca' της δημοφιλούς ταινίας του 1997. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Chris McCarthy του Showtime που είναι μεγάλος fan της δυστοπικής ταινίας θα συνεργαστεί με τους Howard Gordon και Alex Gansa για τη δημιουργία της ταινίας, με την ελπίδα να γίνει και franchise.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ταινία αφού δεν έχουν κλείσει οι τελευταίες υπογραφές για τη συμφωνία, όμως το σίγουρο είναι πως το κοινό θα αγκαλιάσει την ταινία καθώς πρόκειται για μια ταινία που είχε αγαπηθεί πολύ το 1997. Η πλοκή διαδραματιζόταν στο μέλλον σε μια κοινωνία όπου ευνοημένοι είναι οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με ευγονική, τεχνολογία που παράγει προεπιλεγμένα γενετικά χαρακτηριστικά και ανθρώπους έξυπνους και με υψηλό προσδόκιμο ζωής.

Ο Ethan Hawke και η Uma Thurman πρωταγωνιστούσαν στην ταινία που είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο Andrew Niccol κι ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Showtime εργάζεται για το συγκεκριμένο project εδώ και ένα μήνα.

Διαβάστε Επίσης