"Mother Mary" | Η Anne Hathaway σε ρόλο ποπ σταρ

Η διάσημη ηθοποιός πρόκειται να δοκιμάσει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις της στο τραγούδι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τον ρόλο της Fantine στο μιούζικαλ "Les Misérables" η Anne Hathaway κατάφερε να κερδίσει το πρώτο Όσκαρ στην καριέρα της, αλλά και να αποδείξει τις απίστευτες ικανότητές της στο τραγούδι. Απ' ό,τι φαίνεται τα μαθήματα φωνητικής που έκανε το 2012 θα της φανούν ξανά χρήσιμα, αφού η σταρ πρόκειται να υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη μια ποπ σταρ.

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα ταινία της Hathaway που φέρει το όνομα "Mother Mary" σε σκηνοθεσία David Lowery, θα ακολουθήσει τη ζωή μιας φανταστικής ποπ σταρ και τη σχέση της με μία εμβληματική σχεδιάστρια μόδας, την οποία θα υποδυθεί η Michaela Coel. 

"Mother Mary" | Η Anne Hathaway σε ρόλο ποπ σταρ

Ωστόσο, οι "εκπλήξεις" δεν σταματούν στις Hathaway και Coel, καθώς στη θέση των μουσικών θα είναι στην πραγματικότητα οι Jack Antonoff και Charli XCX που θα αναλάβουν τη σύνθεση των κομματιών, ενώ το soundtrack είναι δουλειά του Daniel Hart. Μάλιστα, η Charli XCX δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το νέο της πρότζεκτ. 

Αναμφίβολα, η Anne Hathaway πρόκειται να είναι φανταστική στον ρόλο της, δεδομένης της συμμετοχής της στο προαναφερθέν μιούζικαλ, αλλά και όπως απέδειξε η πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Kelly Clarkson, όπου χρειάστηκε να τραγουδήσει σε ένα από τα παιχνίδια που έλαβε χώρα στο επεισόδιο. 

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, η Anne Hathaway μάς έχει δείξει πως το κρυφό της πάθος είναι η μόδα, πραγματοποιώντας μία σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις σε σημαντικά events και επιδείξεις μόδας. 

Διαβάστε Επίσης