The Gilded Age | Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Συμμαχίες, σκάνδαλα, αποκαλύψεις και νέοι εχθροί στη νέα σεζόν του "The Gilded Age".

Μυστικά, σκάνδαλα, αναταράξεις σε αριστοκρατικό σκηνικό και με Downtown Abbey αύρα. Η σειρά "The Gilded Age" μας ταξιδεύει περί τα τέλη του 19ου αιώνα στη Νέα Υόρκη και μας κάνει μέλη της χρυσής εποχής των ΗΠΑ.

Παλαιές πηγές εισοδημάτων εναντίον καινούριων, παλαιά τάξη πραγμάτων εναντίον νέας. Η βαθιά αναγέννηση και ανασυγκρότηση που συνέβη την τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνα οδήγησε σε μία κοινωνική έκρηξη της μεσαίας τάξης με τους άνδρες που δραστηριοποιούνταν στον σιδηρόδρομο να γίνονται εξαιρετικά πλούσιοι και να αλλάζουν το lifestyle τους. Η εποχή και η κοινωνία άρχισε να αναδιαμορφώνεται, κάτι που δεν άρεσε και τόσο στην υπάρχουσα τάξη πραγμάτων. 

The Gilded Age | Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Τα σκάνδαλα αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, οι ευκαιριακές συμμαχίες ξεκινούν και κερδίζουν όλο και περισσότερους τηλεθεατές παγκοσμίως. Αποτέλεσμα; Το "The Gilded Age" ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν και αυτά είναι όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

"Η δεύτερη σεζόν δεν θα είναι στον αέρα πριν από τον Σεπτέμβριο. Μπορεί ακόμα να μην είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε πολλά, όμως, αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι από το παρελθόν θα εμφανιστούν και θα αλλάξουν την εξέλιξη του κάθε χαρακτήρα. Ανυπομονώ να δω ξανά τον δικό μου ρόλο που είναι η επιτομή του chic snob" δηλώνει ο Nathan Lane σε συνέντευξη του με τα ονόματα των Laura Benanti, Robert Sean Leonard, Christopher Denham, David Furr, Ben Lamb, Matilda Lawler, Dakin Mathews, Michael Braugher να φλερτάρουν με τον νέο κύκλο της σειράς, ενώ νεότερες πληροφορίες θέλουν την κλασσική έπαυλη να αποκτά μεγαλύτερη έκταση και πιο εντυπωσιακό στολισμό.

Όσο οι νέοι κάτοχοι της εξουσίας θα ανταγωνίζονται τους παλιούς, η δεύτερη σεζόν του "The Gilded Age" υπόσχεται να διατηρήσει τον σκανδαλώδη χαρακτήρα της αφήνοντας μας να αναρωτιόμαστε αν τελικά οι αριστοκράτες θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα ή θα κάνουν την κίνηση ματ που θα ανατρέψει κάθε καλά στρωμένο μονοπάτι...

Διαβάστε Επίσης