Σε δημοπρασία οι προσωπικές κάρτες της πριγκίπισσας Diana προς τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Το shocking χιούμορ της πριγκίπισσας του λαού προς τον εξ αγχιστείας θείο της,

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι γνωστή η σχέση της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αφού ο οίκος των Γλύξμπουργκ διατηρούσε συγγενικούς δεσμούς με τον πρίγκιπα Φίλιππο, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ειδικότερα, ο πατέρας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν πρώτος ξάδερφος του δούκα του Εδιμβούργου, με αποτέλεσμα οι δύο οικογένειες να έχουν "δικαιολογία" για να περνούν χρόνο μαζί. Άλλωστε, η Άννα - Μαρία, ο γιος της, Παύλος και η σύζυγός του, Marie - Chantal, ήταν καλεσμένοι στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, όπου έδωσαν το "παρών".  Επομένως, είναι κατανοητή η φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και την πριγκίπισσα Diana, την πρώτη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου, κάρτες της οποίας προς τον τέως τέθηκαν σε δημοπρασία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χειρόγραφες κάρτες που είχε στείλει η πριγκίπισσα του λαού στον εξ αγχιστείας θείο της, αναμένονται να πωληθούν για 5.000 δολάρια αυτή την εβδομάδα, οι οποίες αποκαλύπτουν το shocking χιούμορ της πριγκίπισσας Diana. Ειδικότερα, η πρώην σύζυγος του βασιλιά Καρόλου είχε πολύ στενή σχέση με τον Κωνσταντίνο, μέχρι τον θάνατό της το 1997, με αποτέλεσμα να έχουν συχνή επικοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνονται στο site του οίκου δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers, αναφέρουν πως δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο είχαν σταλεί οι κάρτες ωστόσο μπορεί κανείς να διαβάσει τι έγραφαν. Ειδικότερα, στη μία κάρτα βλέπουμε ένα σκίτσο μιας γυναίκας η οποία απολαμβάνει την "περιποίηση" από ένα άλλο πρόσωπο. "Ποιος είναι ο ορισμός του τέλειου άνδρα;", έγραφε στην εξωτερική πλευρά η κάρτα, με την απάντηση να δίνεται μέσα "ένας νάνος με 10 ίντσες γλώσσα που μπορεί να αναπνέει από τα αυτιά του". Μάλιστα, η Diana είχε γράψει μέσα, "πολυαγαπημένε μου Τίνο, με τη βαθύτερη αγάπη όπως πάντα, από τη Diana". 

Σε δημοπρασία οι προσωπικές κάρτες της πριγκίπισσας Diana προς τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Αντίθετα, στην άλλη κάρτα βλέπουμε το σκίτσο ενός άντρα που είναι γυμνός και έχει ένα φύλο μπροστά από το μόριό του, η οποία γράφει στο εξώφυλλο: "Πρώτα έφτασε ο Αδάμ", με την εσωτερική απάντηση να αναφέρει: "Οι άνδρες πάντα το κάνουν". Σε μία από τις δύο η Diana έγραφε πως δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια να στείλει και μετά σκέφτηκε πως θα τις απολάμβανε και τις δύο ο τέως, στέλνοντας εν τέλει και τις δύο. 

diana cards

Διαβάστε Επίσης