Η "Barbie" στη φυλακή | Οι νέες σκηνές από το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας

Σύμφωνα με τη σκηνοθέτιδα Greta Gerwig, αν λατρεύεις τη Barbie, πρέπει να δεις την ταινία. Το ίδιο οφείλεις να κάνεις και στην περίπτωση που τη μισείς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση μάθαμε από το νέο trailer της Barbie που μόλις κυκλοφόρησε, δίνοντάς μία γεύση από τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην νέα ταινία της Greta Gerwig, με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie στον ομώνυμο ρόλο. 

Ειδικότερα, από τις σκηνές του νέου βίντεο βλέπουμε τη Robbie να είναι η μόνη Barbie στον φανταχτερό και κουκλιστικό κόσμο που μένει να αναρωτιέται για τον θάνατο. "Σκέφτεστε ποτέ παιδιά τον θάνατο;", ρωτάει τους υπόλοιπους φίλους της, ωστόσο για εκείνους κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στο μυαλό τους. Το πρόβλημα γίνεται πραγματικότητα όταν ξαφνικά οι πατούσες της γίνονται φλατ, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κούκλες Barbie. Τότε, ξεκινάει μία νέα περιπέτεια για την ίδια, παίρνοντας την απόφαση να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται στον πραγματικό κόσμο. Στο ταξίδι της θα έχει στο πλευρό της τον Ken - που υποδύεται ο Ryan Gosling-, με τον οποίο θα εμπλακούν σε διάφορες ιστορίες, μία από τις οποίες θα τους οδηγήσει στη φυλακή. 

Πέρα όμως από τη Robbie και τον Gosling που είναι οι πρωταγωνιστές, στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Issa Rae, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Nicola Coughlan, Hari Nef, Kingsley Ben-Adir, Kate McKinnon, Will Ferrell και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με το trailer, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου και αν είστε φαν της Barbie, πρέπει οπωσδήποτε να τη δείτε. Το ίδιο οφείλετε να κάνετε και στην περίπτωση που τη μισείτε. Συμβουλές της Gerwig.

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης