Η Audemars Piguet παρέθεσε ένα εντυπωσιακό dinner στο Matsuhisa Athens παρουσία του Nobu Matsuhisa

Ο διακεκριμένος chef συνομίλησε με τους καλεσμένους και την ομάδα της Audemars Piguet και ανακάλυψε από κοντά λεπτομέρειες του εντυπωσιακού κόσμου της υψηλής ωρολογοποιίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Audemars Piguet παρέθεσε ένα μοναδικό dinner για τους πιστούς πελάτες και θαυμαστές του οίκου, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023
στο Matsuhisa Athens.

Ο διακεκριμένος chef Nobu Matsuhisa παρευρέθηκε στο dinner, στο πλαίσιο του φετινού Nobu Food Festival, συνομίλησε με τους καλεσμένους και την ομάδα της Audemars Piguet, και ανακάλυψε από κοντά λεπτομέρειες του εντυπωσιακού κόσμου της υψηλής ωρολογοποιίας.

Η Audemars Piguet παρέθεσε ένα εντυπωσιακό dinner στο Matsuhisa Athens παρουσία του Nobu Matsuhisa
Matsuhisa
Matsuhisa

Η μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης από τη βεράντα του Private Dinning Lounge του εστιατορίου και οι ανεπανάληπτες γεύσεις από το menu που είχε σχεδιάσει ειδικά για το dinner ο Nobu Matsuhisa και η ομάδα του με τις διάσημες Nobu style τεχνικές, χάρισαν στους καλεσμένους μια αξέχαστη εμπειρία.

Matsuhisa
Οι Marco Cito, Maria-Cristina Di Flaviano, Gianlucio Vaona.  
Matsuhisa
Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. 
Matsuhisa
Οι Marco Cojab, Πατρίτσια Περιστέρη και Nobu Matsuhisa.
Matsuhisa
Οι Σπύρος Διβάνης, Αλεξία Διβάνη και Nobu Matsuhisa. 
Matsuhisa
Οι Πέννυ Ζαγλαρίδου και ο Nobu Matsuhisa.
Matsuhisa
 Ο Χάρης Ντάβλας και η Μαριάννα Κίκιζα. 
Matsuhisa
Η Ήβη Πάστρα.
Matsuhisa
Η Φένια Βάνη.
Matsuhisa
Η Μαρία Ψωμά και η Μαρία Παρασκευά.
Matsuhisa
Ο Gianlucio Vaona και ο Φιλήμων Πατίτσας με τη συνοδό του.  
Matsuhisa
Ο Ιωάννης Σακκέτος με τη σύζυγό του.
Matsuhisa
Ο Μάκης Κοσμίδης με τη συνοδό του. 
Matsuhisa
Οι Jenny Ma και Φιλήμων Πατίτσας.  
Matsuhisa
Ο Sumone Benvenuti και ο Σωτήρης Σοφός με τη συνοδό του. 
Matsuhisa
Ο Lymparet Tzirakian με τη σύζυγό του. 
Matsuhisa
Ο Χρήστος Βαρδικός και η σύζυγός του.
Matsuhisa
Ο Αναστάσιος Γραμματικόπουλος με τη συνοδό του.
Matsuhisa
Οι Στεφανία Γεωργίου και Ιωάννης Αγγελόπουλος. 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κλασικά κομμάτια και εμβληματικούς χρονογράφους της Audemars Piguet και να απολαύσουν μια κομψή βραδιά αφιερωμένη στην εντυπωσιακή ιστορία του οίκου.

Σχετικά με την Audemars Piguet

Η Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρια των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars και Piguet). Με έδρα το Le Brassus από το 1875, η εταιρεία έχει καλλιεργήσει γενιές ταλαντούχων τεχνιτών, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δεξιότητες και τεχνικές και διευρύνοντας το savoir-faire για να καθορίσουν τάσεις που ξεπερνούν τους κανόνες. Στο Vallée de Joux, στην καρδιά της ελβετικής Jura, η Audemars Piguet δημιούργησε πολλά αριστουργήματα, που μαρτυρούν το προγονικό savoir-faire και το πνεύμα της αναζήτησης. Καθώς μοιράζεται το πάθος της με τους λάτρεις του ρολογιού ανά τον κόσμο, μέσα από τη γλώσσα των συναισθημάτων, η Audemars Piguet έχει δημιουργήσει μια εμπνευσμένη κοινότητα ανταλλαγής δημιουργικών πρακτικών.