Η αγάπη του σεφ Νίκου Ανίψη για τις ντόπιες πρώτες ύλες έχει ως αποτέλεσμα να καταφθάνουν καθημερινά από τα καΐκια της Πάρου ολόφρεσκα θαλασσινά, για να συνδυαστούν με λαχανικά από το παριανό μποστάνι, χειροποίητα ζυμαρικά, βότανα του νησιού και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Πελοπόννησο.
Όσοι αγαπούν το κρέας αξίζει να δοκιμάσουν τις ειδικές κοπές από επιλεγμένες φάρμες των ΗΠΑ και της Νέας Ζηλανδίας, ψημένες ιδανικά σε Josper, ενώ οι λάτρεις του sushi και των ωμών πιάτων θα βρουν προσεγμένες και νόστιμες επιλογές.
Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντοτε πρόθυμο να καθοδηγήσει στην επιλογή των πιάτων και των κρασιών.
Το άψογο σέρβις, η όμορφη ατμόσφαιρα κάτω από τον έναστρο ουρανό της Πάρου αλλά και η υπέροχη θέα εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη εμπειρία φιλοξενίας, που μεταμορφώνεται σε ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό ταξίδι.
Info: Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284052828, luaz.gr