"Καλώς ήρθατε στον κήπο μου" | Η καθηλωτική δύναμη της τέχνης της Sharon Stone

H Sharon Stone παρουσιάζει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής.

Η Sharon Stone ώθησε τον εαυτό της σε ένα νέο είδος τέχνης. Μπορεί να την αγαπήσαμε μέσα από τις ερμηνείες της στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αλλά πρόσφατα βρήκε την κλίση της στη ζωγραφική.

Η περίοδος της πανδημίας την έκανε να ανακαλύψει έναν νέο τρόπο έκφρασης χωρίς όμως να εγκαταλείψει τα πινέλα και τους καμβάδες της μετά το τέλος της. Το αποτέλεσμα της νέας της δραστηριότητας παρουσιάζεται στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής στην C. Parker Gallery στο Κονέκτικατ.

Η έκθεση "Sharon Stone: Kαλώς ήρθατε στον κήπο μου" εγκαινιάζεται σήμερα 18 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Δεκεμβρίου. 

Περιλαμβάνει 19 πίνακες της Sharon Stone. "Ο πλανήτης είναι ο κήπος μας" δήλωσε η 65χρονη σταρ μιλώντας για τον συμβολισμό πίσω από τον τίτλο της εικαστικής της έκθεσης. 

"Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι δε σέβονται τον πλανήτη, προσποιούνται ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, ότι δεν υπάρχει περιβαλλοντική κλιματική κρίση. και πιστεύουν ότι αν απλά την αγνοήσουν, θα φύγει". 

Τα έργα της Sharon Stone

Πολλά από τα έργα της στην έκθεση αποτυπώνουν κοινωνικά ζητήματα καθώς και προσωπικές της εμπειρίες. "Δημιούργησα αυτές τις δουλειές για να καταλάβω την ουσία της αγνής δημιουργικότητας που έρχεται από την ανεπιτήδευτη αλήθεια" σημειώνει η καλλιτέχνης για τα όσα βλέπουμε στην έκθεση. 

Η καλλιτέχνης επί τω έργω

Η ζωγραφική έγινε ζωτικής σημασίας έκφραση για την Sharion Stone. Πλέον περνά πολύ χρόνο στο studio της ζωγραφίζοντας.