Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο νέος Τοdd Haynes, ένα πολυαναμενόμενο πρίκουελ και ο περσινός Χρυσός Λέοντας μεταξύ των τίτλων που αναμένονται στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

May December

Ο Τοdd Haynes σκηνοθετεί τις Natalie Portman και Julianne Moore. Η καθημερινότητα ενός ζευγαριού με μεγάλη διαφορά ηλικίας διαταράσσεται, όταν τη ζωή τους μπαίνει μια δημοφιλής ηθοποιός η οποία διεξάγει έρευνα κατά την προετοιμασία της για ένα ρόλο. Όσο περισσότερο χρόνο περνά μαζί τους, τόσο ανεβαίνουν οι εντάσεις προτού αποκαλυφθούν μερικές σοκαριστικά άβολες αλήθειες.

The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών

Πρίκουελ του διάσημου franchise που συνδυάζει δυστοπικό φουτουρισμό και φαντασία. Η Lucy Gray Baird επιλέγεται ως φόρος της Περιοχής 12 για τους 10ους Αγώνες Πείνας. Όμως, λίγο πριν παλέψει για τη ζωή της στην αρένα, τα πράγματα περιπλέκονται εξαιτίας του μέντορά της, ο οποίος δυσκολεύεται να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στα καθήκοντά του και τα συναισθήματα που αναπτύσσει για εκείνη.

Το Τέρας

Θρίλερ διά χειρός Kore-eda Hirokazu ("Κλέφτες Καταστημάτων"). Η παράξενη συμπεριφορά ενός αγοριού κινητοποιεί τη μητέρα του ώστε να μάθει τι του συμβαίνει, μια απόφαση που τη φέρνει απέναντι σε μια απρόβλεπτη κατάσταση η οποία εμπλέκει επίσης τη δασκάλα του σχολείου του. Βραβείο σεναρίου στο φεστιβάλ των Καννών.

Όλη η Ομορφιά και η Αιματοχυσία

Χρυσός Λέοντας (2022) για το πολιτικά φορτισμένο σινε-πορτρέτο της φωτογράφου Nan Goldin, στο οποίο καθώς ξεδιπλώνεται το πολυσήμαντο έργο της καλλιτέχνιδος, αναπτύσσεται η μαχητική δράση της Goldin ενάντια στην αμερικανική φαρμακοβιομηχανία.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr