Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια διάνοια των μιούζικαλ, ο νέος  Ken Loach και μια arthouse έκπληξη προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ο Μαέστρος

Ο Bradley Cooper μεταμορφώνεται στον Leonard Bernstein. Δημιουργός μερικών εκ των πιο εμβληματικών μιούζικαλ στην ιστορία, όπως το "West Side Story", ο Αμερικανός Bernstein παράλληλα με τις επιτυχίες του στη σκηνή έζησε μία θυελλώδη σχέση με την Felicia Montealegre, την επί 25 χρόνια σύζυγό του. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Cooper εμβαθύνει στη διάνοια του Bernstein αλλά και στα πάθη του, υπογράφοντας ένα φιλμ που συστήνεται ως γράμμα αγάπης στη ζωή και την τέχνη.

Η Τελευταία Παμπ

Προσφυγικό, μπύρες κι εργατιά με το βλέμμα του Ken Loach. Όπως προδίδει ο τίτλος, το καινούριο κοινωνικό δράμα του Βρετανού σκηνοθέτη περιστρέφεται γύρω από τη μοναδική παμπ που έχει απομείνει σε ένα χωριό της νοτιοανατολικής Αγγλίας, το οποίο σταδιακά ερημοποιείται διότι τα ορυχεία έχουν κλείσει και οι κάτοικοι υποχρεώνονται να μεταναστεύσουν. Τότε προκύπτει μια νέα απροσδόκητη ευκαιρία για αναβίωση του τόπου, όταν χάρη στα φθηνά διαθέσιμα σπίτια έρχονται να εγκατασταθούν πρόσφυγες από τη Συρία. Η "Τελευταία Παμπ" ήταν υποψήφια για το Χρυσό Φοίνικα στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.

Αγάπη, Ζωή

Υπαρξιακό δράμα που διεκδίκησε το Χρυσό Λέοντα. Τα συναισθηματικά όρια της μιας μητέρας φτάνουν στα άκρα, όταν ο κωφός και άστεγος πρώην άντρας της επανέρχεται στη ζωή της ζητώντας βοήθεια. Εκείνη ανταποκρίνεται, ωστόσο, πλέον δοκιμάζεται σοβαρά η σχέση με τον νυν σύντροφό της, αλλά και η ψυχολογία του μικρού γιου της.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr