Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Ιανουάριο

Η χρονιά ξεκινά με ένα μήνα γεμάτο οσκαρικών προδιαγραφών παραγωγές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η χρονιά ξεκινά με ένα μήνα γεμάτο οσκαρικών προδιαγραφών παραγωγές.

11/1

Ονειρικό Σενάριο
Κι αν ο Νicolas Cage εμφανιζόταν ανεξήγητα στα όνειρα πολλών ανθρώπων, τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Ο σκηνοθέτης Kristoffer Borgli ("Σιχάθηκα τον Εαυτό μου") διατυπώνει και απαντά το παραπάνω ερώτημα στο αγγλόφωνο ντεμπούτο του, στο οποίο οι υπαρξιακές ανησυχίες ενός Κάουφμαν συναντούν το μεταμοντέρνο κοινωνικό σχόλιο, σε ένα φιλμ όπου ο Cage αποδεικνύει για ακόμα μια φορά γιατί είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη
Το μεγαλεπήβολο γαλλικό franchise που βασίζεται στο κλασικό ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά, αποκτά το πρώτο σίκουέλ του. Αυτήν τη φορά, η παρέα των Ντ’Αρτανιάν (François Civil), Άθω (Vincent Cassel‎‎), Άραμη (Romain Duris) και Πόρθου (Pio Marmaï), καλούνται να προστατέψουν την ασφάλεια της Γαλλίας με κάθε κόστος και όπου τους καλεί το καθήκον: από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ και από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ. Όλα αυτά ενώ η Αγγλία απειλεί να εισβάλλει στην επικράτεια και η Μιλαίδη (Εva Green) δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα αληθινά κίνητρά της.

18/1

Ένα Γκολ για τη Νίκη
Ο υποψήφιος για δύο Όσκαρ Νεοζηλανδός Taika Waititi ("Τζότζο", "Thor: Ragnarok") επιστρέφει αντλώντας έμπνευση από μια απίθανη πραγματική ποδοσφαιρική ιστορία. Συγκεκριμένα, εκείνη της Εθνικής της Αμερικανικής Σαμόας η οποία μετά από μια εξευτελιστική ήττα με σκορ 31-0, αναζητά τον προπονητή που θα την οδηγήσει στην πρώτη νίκη της. Στο ρόλο του κόουτς, ο Michael Fassbender.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr