Scoop | Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ταινία για τον πρίγκιπα Andrew

Το Scoop βασίζεται στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπα Andrew στην Emily Maitlis.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες για την ταινία Scoop η οποία βασίζεται στην συνέντευξη που έδωσε ο δούκας της Υόρκης στο Newsnight του BBC. Πρόκειται για τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Andrew το 2019 στην Emily Maitlis.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την ομοιότητα που έχουν πετύχει οι δημιουργοί του Scoop ανάμεσα στους δύο αληθινούς πρωταγωνιστές της συνέντευξης και τους ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν. Τον ρόλο του πρίγκιπα Andrew έχει αναλάβει ο Rufus Sewell ενώ την δημοσιογράφο ενσαρκώνει η Gillian Anderson.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Scoop

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αυτής συνάντησης ο δούκας είχε μιλήσει ανοιχτά για τη στενή σχέση που είχε με τον Jeffrey Epstein.

Η πιστή μεταμόρφωση του Rufus Sewell σε πρίγκιπα Andrew

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Rufus Sewell ξόδεψε τουλάχιστον τρεις ώρες στην καρέκλα το μακιγιάζ για να μοιάζει τόσο πολύ στον πρίγκιπα Andrew. Εκπληκτική είναι όμως και η ομοιότητα της Gillian Anderson στην Emily Maitlis. 

Σε μία από τις επίσημες φωτογραφίες που έδωσε η πλατφόρμα στη δημοσιότητα διακρίνονται οι δυο τους να περπατούν στο Buckingham όπου έγινε η συνέντευξη. Παρόμοια είναι και τα ρούχα που φορούν οι ηθοποιοί με αυτά των που είχαν επιλέξει για την τηλεοπτική τους συνάντηση ο δούκας και η δημοσιογράφος. 

Σε δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε ένα στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όπου ο πρίγκιπας της Βρετανίας αποκάλυψε τη σχέση του με τον Epstein και την Ghislaine Maxwell η οποία βρίσκεται στη φυλακή επειδή βοήθησε τον Epstein στην κακοποίηση κοριτσιών.

Σε τρίτη φωτογραφία βλέπουμε την ηρωίδα της Gillian Anderson να είναι έτοιμη να κάνει ερώτηση στον συνεντευξιαζόμενο της. 

Πότε βγαίνει η ταινία στο Netflix

Ο πρίγκιπας Anrdew ήθελε μέσα από τη συνέντευξη να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε σεξουαλική σχέση με την 17χρονη Virginia Giuffre. Ωστόσο, του γύρισε μπούμερανγκ. 

Μετά τη συνέντευξη κυκλοφόρησε το βιβλίο του πρώην παραγωγού του Newsnight, Sam McAlister με τίτλο Scoops: Behind the Scenes of the BBC's Most Shocking Interviews. Σε αυτό βασίζεται η ταινία Scoop η οποία αναφέρει στην περιγραφή της ότι παρουσιάζει "το παρασκήνιο της γυναίκας που μπήκε στο Buckingham εξασφαλίζοντας την είδηση της δεκαετίας". 

Το καστ συμπληρώνουν οι Billie Piper, Keeley Hawes και Romola Garai. Την τηλεοπτική μεταφορά υπογράφει ο Peter Moffat, που έγραψε και το δράμα τουBBC One με τίτλο Silk. Αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη. 

Διαβάστε Επίσης