Τα Tasty Awards 2024 στρώνουν τραπέζι με το Esquire

Ο δημοφιλής θεσμός της Attica Media Group συμπορεύεται με το κορυφαίο ανδρικό lifestyle brand, προσκαλώντας το κοινό να ψηφίσει και να αναδείξει τα αγαπημένα του εστιατόρια στην Αθήνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η γεύση και το dining out ήταν πάντοτε συνδεδεμένα με το Esquire, που ανέκαθεν προσέγγιζε το φαγητό και τα εστιατόρια με μοναδικό τρόπο και ιδιαίτερη δημοσιογραφική ματιά. Πλέον, το κορυφαίο ανδρικό lifestyle brand συμπορεύεται με τον επιτυχημένο θεσμό της Attica Media Group, Tasty Awards. Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό, επιστρέφουν για 8η χρονιά, αυτή τη φορά υπό την ομπρέλα του Esquire.

Σκοπός του θεσμού είναι αφενός να δοθεί στον επισκέπτη η δυνατότητα να επιλέξει τα αγαπημένα του ανά κατηγορία γευστικά σποτ και εκείνα τα μέρη που μέσω του φαγητού μίλησαν στην ψυχή του. Αφετέρου, πρόκειται για μια συνολική προσπάθεια επιβράβευσης των ανθρώπων της εστίασης (σεφ, επιχειρηματίες, σέρβις κ.ά.) που με τη σκληρή δουλειά, τις ευφάνταστες ιδέες και τις ξεχωριστές δημιουργίες τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού, οδηγώντας την αθηναϊκή και κατ' επέκταση ελληνική σκηνή σε μια γαστρονομική εξέλιξη άνευ προηγουμένου.

Το επίσημο launching της νέας συνέργειας έγινε το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου 2024, μέσω του Tasty Awards 2024 x Esquire Private Dinner, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου The Dolli.

Σε έναν θαυμάσιο χώρο και με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, οι hosts της Attica Media υποδέχτηκαν τους χορηγούς του θεσμού και εκπροσώπους των Media, δοκιμάζοντας την κουζίνα του The Dolli και πλαισιώνοντας τα πιάτα με κρασιά του Οινοποιείου Λαφαζάνη και cocktails με Don Papa Rum.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr