The Regime | Η τηλεοπτική επιστροφή της Kate Winslet

"Είσαι εδώ επειδή είσαι ένα τίποτα. Δεν είσαι κανένας. Και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ", λέει η ηρωίδα της Kate Winslet στο trailer.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την Ευρωπαία Καγκελάριο Elena Vernham , η οποία χάνει τη δύναμή της και την εξουσία, υποδύεται η Kate Winslet σε νέα μίνι σειρά του HBO. Το The Regime κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου και θα δούμε την αγαπημένη ηθοποιό στο πλευρό του Βέλγου Matthias Schoenaerts.

"Είσαι εδώ επειδή είσαι ένα τίποτα. Δεν είσαι κανένας. Και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ", λέει η ηρωίδα της Kate Winslet στο trailer της σειράς, στον στρατιώτη της που τον υποδύεται ο Βέλγος ηθοποιός.

Το trailer του The Regime

Το The Regime "αφηγείται τα γεγονότα που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια ενός έτους μέσα στα τείχη του παλατιού ενός σύγχρονου αυταρχικού καθεστώτος σε μία φανταστική χώρα της κεντρικής Ευρώπης, καθώς αρχίζει σιγά σιγά να χάνει τη δύναμη του". 

Οι υπόλοιποι συντελεστές

Το σενάριο συνυπογράφει ο Will Tracy με τον Frank Rich. Οι δύο δημιουργοί μας έχουν χαρίσει και το Succession.

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Hugh Grant, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics και Pippa Haywood.

Διαβάστε Επίσης