And Just Like That | Όλα όσα ξέρουμε για τον τρίτο κύκλο

Η Carrie, η Charlotte και η Miranda ετοιμάζονται να επιστρέψουν. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του And Just Like That;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δεύτερος κύκλος του And Just Like That ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Στο έβδομο επεισόδιο είδαμε την επιστροφή του Aidan, που υποδύεται ο John Corbett και το φινάλε περιλαμβάνει κι αυτή της Kim Cattrall στον θρυλικό ρόλο της Samantha. Αλλά δεν τελειώνουν όλα εδώ για την Carrie, τη Charlotte και τη Miranda.

Η ανακοίνωση για τον τρίτο κύκλο

Οι τρεις τηλεοπτικές φίλες, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την HBO, θα επιστρέψουν και με τρίτο κύκλο. "Καθώς πλησιάζουμε στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σεζόν την Πέμπτη, υψώνουμε τα ποτήρια με το cosmopolitan για τον Michael Patrick King και τη υπέροχη ομάδα των σεναριογράφων, των παραγωγών, στο καστ και τους συντελεστές που συνεχίζουν να μας γοητεύουν, 25 χρόνια μετά, με τις δυναμικές φιλίες και τις καθηλωτικές ιστορίες. Ανυπομονούμε να δει το κοινό πού θα οδηγήσει η τρίτη σεζόν τους αγαπημένους μας Νεοϋρκέζους" ανέφερε η Sarah Aubrey, επικεφαλής περιεχομένου της ΗΒΟ Max.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σύμπαν του Sex and The City λέγοντας νέες ιστορίες για τις ζωές εκείνων των σχετικών και εμπνευσμένων χαρακτήρων που ενσαρκώνονται από αυτούς τους απίστευτους ηθοποιούς" ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκτελεστικός παραγωγός και υπεύθυνος της σειράς Michael Patrick King. "And Just Like That... έρχεται η τρίτη σεζόν".

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του And Just Like That

To Sex And The City έκανε πρεμιέρα πριν από 25 χρόνια και έκτοτε κυκλοφόρησαν δύο σχετικές ταινίες και τελευταία το reboot της σειράς. "Αν δοκιμάζαμε το Sex and The City τώρα χωρίς τις αλλαγές που κάναμε, δεν θα ήταν σύγχρονο για εμένα. Δεν θα υπήρχε τίποτα για να συζητήσουμε για αυτό. Δεν θα υπήρχε καμία αλλαγή για να διαπραγματευτούμε" σημείωσε ο King.

Και πρόσθεσε: "Όταν το Sex and the City ήταν καλό, δείχναμε τέσσερις προσωπικότητες να ζουν διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ερώτησης, η οποία είναι πώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας. Αυτό κάνουμε τώρα με ακόμη περισσότερους χαρακτήρες".

Εκτός από τις Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) και Charlotte (Kristin Davis) στο spinoff της σειράς προστέθηκαν οι Seema (Sarita Choudhury), Che (Sara Ramirez), Lisa (Nicole Ari Parker) και Nya (Karen Pittman).

Οι Pittman και Ramirez δεν θα επιστρέψουν στον νέο κύκλο. Ο χαρακτήρας της Ramirez ολοκληρώθηκε στον δεύτερο κύκλο ενώ η Pittman δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω άλλων επαγγελματικών δεσμεύσεων. Τα γυρίσματα πάντως με το υπόλοιπο καστ, που θα επιστρέψει όπως το αφήσαμε, ξεκινούν σύντομα. 

Διαβάστε Επίσης