Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια χίμαιρα, ο Γκοτζίλα και μερικά αδέσποτα κορμιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Το Αγόρι του Θεού

Ο βετεράνος Marco Bellocchio ("Ο Προδότης") φέρνει στη μεγάλη οθόνη μια σκανδαλώδη αληθινή ιστορία. Πρόκειται για την περίπτωση ενός παιδιού εβραϊκής πίστης, το οποίο απήχθει από έναν ιερέα το 1858 για να προσηλυτιστεί στον καθολικισμό.

Η Χίμαιρα

Μαγικός ρεαλισμός διά χειρός Alice Rohrwacher ("Ευτυχισμένος Λάζαρος", "Τα Θαύματα"). Ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών, του τσιμέντου της πόλης και του πράσινου της φύσης, μια ομάδα αρχαιολόγων έρχεται αντιμέτωπη με τους κύκλους της μαύρης αγοράς αρχαιοτήτων. Πρωταγωνιστεί ο Josh O'Connor ("The Crown"). 

Αδέσποτα Κορμιά

Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου. Το φιλμ ακολουθεί την ιστορία τριών γυναικών, αναζητώντας την έννοια της αυτοδιάθεσης στη σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα, και η σύνοψη αναφέρει: "Η Ρόμπιν είναι έγκυος, αλλά δεν θέλει να γίνει μητέρα. Η Κατερίνα θέλει, αλλά δεν μπορεί. Η Κική θέλει απλώς να πεθάνει με αξιοπρέπεια. Όμως η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία, αντίστοιχα, δεν είναι νόμιμες στις χώρες τους. Τα "Αδέσποτα Κορμιά" εξερευνούν τη σωματική αυτονομία σε μια Ευρώπη που επιτρέπεται να ταξιδέψεις, να εργαστείς και να καταναλώσεις ελεύθερα, αλλά όχι πάντα να ζήσεις ή να πεθάνεις όπως επιθυμείς".

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr