Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 11 Απριλίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Νέοι Ghostbusters, μία υποσχόμενη ταινία τρόμου και μια αναμενόμενη μουσική βιογραφία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου

Η παλιοπαρέα των κυνηγών φαντασμάτων επανενώνεται. Η οικογένεια Σπρένγκλερ επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στο πυροσβεστικό σταθμό - σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters. Με τη σειρά τους, εκείνοι έχουν κατασκευάσει ένα απόρρητο εργαστήριο με στόχο να εξελίξουν επιστημονικά και τεχνολογικά το κυνήγι φαντασμάτων. Όλα βαίνουν καλώς, μέχρις ότου εντοπίσουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει μια διαβολική δύναμη, ικανή να επιβάλλει στον κόσμο μια νέα Εποχή του Πάγου.

Back to Black

Βιογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας Amy Winehouse. Μία από τις πιο δημοφιλείς, ρηξικέλευθες και εντυπωσιακές ποπ φωνές του 21ου αιώνα, "ζωντανεύει" στη μεγάλη οθόνη. Στο "Back to Black" η ζωή της αμίμητης Amy Winehouse παίρνει σάρκα και οστά, ως ένα ταξίδι από την εφηβεία στην ενηλικίωση και τη δημιουργία ενός από τα πιο επιτυχημένα και θρυλικά μουσικά άλμπουμ της εποχής μας.

Στενές Επαφές με τον Διάβολο

Ταινία τρόμου με τον David Dastmalchian. Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής τηλεοπτικής εκπομπής τη νύχτα του Χάλογουιν το 1977, για άγνωστο λόγο κάτι πάει τρομακτικά στραβά, απελευθερώνοντας ένα απερίγραπτο κακό στον κόσμο μέσα από της τηλεοπτικές οθόνες των θεατών.

Τοτέμ

Ένα από τα πιο φεστιβαλικώς συζητημένα ντεμπούτα των τελευταίων ετών. Ένα από τα πιο συζητημένα φεστιβαλικά φιλμ των τελευταίων ετών, βραβευμένο στην Μπερλινάλε με το βραβείο της Οικουμενικής Επιτροπής. Η επτάχρονη Σολ περνά τη μέρα στο σπίτι του παππού της, βοηθώντας στις προετοιμασίες για ένα πάρτι-έκπληξη που διοργανώνεται για τον πατέρα της.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr