Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε αξιοθαύμαστες γυναίκες από όλο τον κόσμο

Πρότυπα που αναδιαμορφώνουν το παρόν και εμπνέουν για το μέλλον.

#MeToo. #GirlBoss. Time's Up. Από τη Silicon Valley και την πολιτική μέχρι την Επιστήμη, οι γυναίκες αναδιαμορφώνουν τον κόσμο. Στο τολμηρό βιβλίο Women: The National Geographic Image Collection παρουσιάζονται 130 χρόνια φωτογραφίας με σκοπό να αναδειχθεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των γυναικών.

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε αξιοθαύμαστες γυναίκες από όλο τον κόσμο

Με πάνω από 400 εντυπωσιακές εικόνες από 50 χώρες, κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου προσφέρει μια συναρπαστική μαρτυρία για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα - από τις ιστορικές σουφραζέτες μέχρι το "κορίτσι του Αφγανιστάν" με τα υπέροχα πράσινα μάτια.

Οι γυναίκες πρότυπα που αλλάζουν τον κόσμο συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για το National Geographic που παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε όσες περισσότερες μπορεί. Αξιοθαύμαστες γυναίκες απ' όλο τον κόσμο, έδωσαν συνέντευξη στη Susan Goldberg για το κεντρικό θέμα του ομώνυμου βιβλίου. Γυναίκες υδροβιολόγοι, ωκεανογράφοι, βιοχημικοί, οικολόγοι, δημιουργοί ντοκιμαντέρ, δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και φωτογράφοι αφηγούνται την ιστορία τους μας εμπνέουν να αλλάξουμε τον κόσμο. 

Το ντοκιμαντέρ National Geographic | Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον Κόσμο κάνει πρεμιέρα σήμερα 20 Οκτωβρίου στις 21:00.