Τα sequels, remakes και spin-offs που θα δούμε το 2020

Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως στο Χόλιγουντ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Επανάληψη μαζί με τη νοσταλγία για περασμένες δεκαετίες είναι η αμφιλεγόμενη τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ με τα remakes, sequels, reboots και spin-offs να καταλαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος στην κινηματογραφική πίτα. Λίγο πριν την εκπνοή του 2019, καταγράφουμε τις συνέχειες, διασκευές και επανεκδόσεις που αναμένουμε στις αίθουσες τη νέα χρονιά. 

Bad Boys For Life

Οι Will Smith και Martin Lawrence επιστρέφουν στους ρόλους των δυο ντετέκτιβ Mike Lowrey και Marcus Burnett αντίστοιχα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Adil El Arbi και Bilall Fallah στο sequel των "Κακά Παιδιά" (1995) και "Κακά Παιδιά 2" (2003).

Πρεμιέρα: 17 Ιανουαρίου, ΗΠΑ

Αρπακτικά πτηνά (Και η φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του Suicide Squad και τις όχι και τόσο θερμές κριτικές που έλαβε, με άπαντες να συμφωνούν ότι μοναδική διασωθείσα από το σουπερηρωικό φιλμ του David Ayer ήταν η Margot Robbie στον ρόλο της Harley Quinn, η Αυστραλή ηθοποιός επιστρέφει με ένα spin-off, την πρώτη σόλο ταινία της ηρωίδας-κλόουν και μεγάλο έρωτα του Joker, σε σκηνοθεσία της Cathy Yan και σε σενάριο της Christina Hodson.

Πρεμιέρα: 6 Φεβρουαρίου, Ελλάδα

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr