Το Instagram παραμένει το κορυφαίο dating app

Γιατί τα social media λειτουργούν καλύτερα από το Tinder; Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για το διαδικτυακό φλερτ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από το launching του Tinder, πίσω στο 2012, το παιχνίδι του διαδικτυακού φλερτ και του online dating άλλαξε μία και για πάντα. Δεν ήταν απαραίτητο να βγεις έξω για ποτό, να γνωρίσεις κάποιο άλλο άτομο και να αποκτήσετε στη συνέχεια επικοινωνία. Η σειρά διαμορφώθηκε με την εκ διαμέτρου αντίθετη ιεραρχία των γεγονότων. 

Όπως αναφέρει η Brianna Holt σε άρθρο της στο Quartzy, εφαρμογές όπως το Tinder συνέβαλαν στην αύξηση ζευγαριών με εντελώς διαφορετικό background, που απλά αναζητούσαν ευκαιρίες για ερωτική διάδραση. Αυτή ωστόσο παραμένει μία πραγματικότητα που θα πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο και, ευτυχώς γι' αυτό, τόσο το Instagram όσο και το Twitter, είναι δύο πλατφόρμες που βοηθούν σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με την Holt, η οποία διεξήγαγε μία μεγάλη έρευνα αντλώντας στοιχεία από τα Kiss.com και Match.com, πλέον, έχει διαφοροποιηθεί αισθητά ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες επιλέγουν το άλλο άτομο, αναζητώντας πολλά περισσότερα στοιχεία. Τα τελευταία, μπορούν να δωθούν μέσω της δύναμης και της λειτουργίας των προαναφερθέντων social media. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr