Το νέο μενού του Tudor Hall Restaurant σας προσκαλεί σ' έναν περίπατο στο δάσος

"Η κρυφή μου επιθυμία είναι να κάνω όποιον δοκιμάσει τα πιάτα μου να ταξιδέψει", λέει ο Chef de Cuisine, Αλέξανδρος Κοσκινάς.

"Πάντα με εμπνέει μια βόλτα στο δάσος, ο καθαρός αέρας, η βλάστηση, τα μονοπάτια, η φύση… είναι για μένα μια απόδραση και μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης" λέει ο Chef de Cuisine του εστιατορίου Tudor Hall Αλέξανδρος Κοσκινάς προσκαλώντας τον επισκέπτη σ' ένα "Περίπατο στο Δάσος" με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους. 

Το νέο μενού του Tudor Hall Restaurant σας προσκαλεί σ' έναν περίπατο στο δάσος
Αρνίσιος λαιμός στον ταβά με ξινό τραχανά και πρόβειο γιαούρτι με κύμινο

"Αυτή μου η έμπνευση πήρε μορφή μέσα από το νέο μας θεματικό μενού. Η κρυφή μου επιθυμία είναι να κάνω όποιον δοκιμάσει τα πιάτα μου να ταξιδέψει" εξηγεί. Όπως και συμβαίνει όταν δοκιμάσετε τους ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που παρουσιάζει αυτό το ρουστίκ μενού. 

Marinated seabass
Λαβράκι μαριναρισμένο με εσπεριδοειδή, αβοκάντο, αγγούρι και αυγοτάραχο

Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο πάνω σε φύλα καστανιάς, κρέμα πατάτας με νιόκι, κάστανα και μαύρη τρούφα - πιάτα που ξεχωρίζει και ο chef για το γήινο άρωμα που αναδύουν και τη βαθιά τους γεύση, αντίστοιχα - , ψητός φασιανός με κολοκύθα αλλά και το φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους και ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες είναι μερικές από τις δημιουργίες του Αλέξανδρου Κοσκινά.

Chef de cuisine Alexandros Koskinas
Ο Chef de cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς

"Βασική αξία για μένα στη μαγειρική είναι ο σεβασμός και η υπηρέτηση της πρώτης ύλης και έπειτα η ανάδειξη της σε πρωταγωνιστή" τονίζει και καταλήγει "Η επιστροφή των μεγάλων σεφ στη Naturalite μαγειρική είναι γεγονός και προσωπικά είναι μια τάση που ξεχωρίζω και με εμπνέει να ακολουθήσω. 

Info: Tudor Hall Restaurant/ Ξενοδοχείο King George, Βασ. Γεωργίου Α' 3, Τηλ.: 21 0322 2210. Το μενού ισχύει έως 3 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ