Οι συλλογές που σας υπόσχονται δημιουργικές συνθέσεις σε κάθε χώρο

Νέα υλικά, τεχνολογίες και design κορυφαίων σχεδιαστών έρχονται στο σπίτι σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι νέες συλλογές της DEDON αντικατοπτρίζουν την αδιάκοπη προσπάθεια του οίκου για καινοτομία και πρωτοπορία. Με άξονες τη ποιότητα και τη βιωσιμότητα, η DEDON ανακαλύπτει νέα υλικά, τεχνολογίες και τρόπους συνεργασίας με κορυφαίους σχεδιαστές και τεχνίτες από όλο τον κόσμο και παρουσιάζει συλλογές με υψηλή αισθητική και διαχρονικότητα.

Οι συλλογές που σας υπόσχονται δημιουργικές συνθέσεις σε κάθε χώρο
Η συλλογή MBARQ

Η συλλογή RILLY των σχεδιαστών Gam Fratesi υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στον σχεδιασμό των επίπλων εξωτερικού χώρου της DEDON. Φιλικές φόρμες, ρέουσες γραμμές, ενσωματωμένα σκίαστρα και ημιδιαφανείς υφάνσεις, επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν μοναδικές συνθέσεις σε οποιαδήποτε χώρο.

Η συλλογή SEALINES του σχεδιαστή Jean-Marie Massaud είναι ένα άνετο καθιστικό που αποπνέει ανάλαφρη κομψότητα, κατάλληλο για κάθε εποχή. Διαθέτει χειροποίητο σκελετό από ξύλο τικ και πλέξη ναυτικού σχοινιού ή φαρδιάς τεχνητής ίνας DEDON.

Η συλλογή MBARQ του σχεδιαστή Sebastian Herkner προσφέρει μια μοναδική αίσθησης ιδιωτικότητας και άνεσης. Είναι ένα ευπροσάρμοστο καθιστικό που δίνει τη δυνατότητα δομής σε ανοιχτούς χώρους καθορίζοντας περιοχές που κάποιος μπορεί να εργαστεί, να ξεκουραστεί ή να συνομιλήσει.

Η συλλογή IZON του σχεδιαστή Arik Levy αποτελείται από τραπεζάκια που έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται μεταξύ τους. Οι επιφάνειες των τραπεζιών διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και διαφορετικά υλικά. Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών, η συλλογή IZON μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές συνθέσεις που να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Τις συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου DEDON θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

Λ. Κηφισίας 233, Κηφισιά, Τ. 210 6236630

Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι, Τ. 210 6720170

Λ. Ποσειδώνος 55, Άλιμος, Τ. 210 9853831

www.avaxdeco.gr |   @avaxdeco