Επωφεληθείτε από τις "Temptations Days"  της Roche Bobois

Μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, θα βρείτε όλες τις συλλογές σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα αισθήματα που αναδύονται κοιτώντας ένα αγαπημένο έπιπλο, τα κομμάτια που δένουν αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο και η πολυτέλεια των αισθήσεων και των εμπειριών στο σπίτι αποτελούν το ζητούμενο για κάθε κατοικία του σήμερα. Αν υπάρχει μία τάση στην οποία συγκλίνουν μόδα και διακόσμηση αυτή είναι η έννοια του επαναπροσδιορισμού. 

Επωφεληθείτε από τις "Temptations Days"  της Roche Bobois
BLOGGER

Ο επαναπροσδιορισμός, η εκ νέου διακόσμηση και η αναπροσαρμογή αποτελούν τις σημαντικότερες τάσεις για τη νέα συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι στη Roche Bobois. Ακολουθώντας το πνεύμα μιας νέας εποχής που επιδιώκει τη βιωσιμότητα, ίσως και περισσότερο στη μετά COVID-19 εποχή, ο γνωστός γαλλικός οίκος ανανεώνει και εμπλουτίζει best sellers κομμάτια, εμβληματικά έπιπλα και αξεσουάρ.

A-PROPOS-SOFAS
A PROPOS SOFAS

Οι σχεδιαστές της Roche Bobois συνδυάζουν διαφορετικά υλικά, χρώματα και διαστάσεις για να αποκαλύψουν όχι μόνο μια νέα προοπτική σε αγαπημένα κομμάτια αλλά και για να δημιουργήσουν νέα best sellers έπιπλα και αντικείμενα με όσο το δυνατόν λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις στη παραγωγή τους. Φωτιστικά και έπιπλα σε γεωμετρικά σχήματα, με Art Deco αναφορές, βαθιές αποχρώσεις του μπλε, κι έντονες γραμμές χαρακτηρίζουν τα διακοσμητικά αντικείμενα, το φωτεινό κίτρινο και το κυπαρισί της βρετανικής εξοχής αναδεικνύονται στις απόλυτες τάσεις ενώ η φύση παραμένει η πρωταρχική πηγή έμπνευση για τους σχεδιαστές του γαλλικού οίκου.

MONTGOLFIERE_CANAPE
MONTGOLFIERE CANAPE
ASTROLAB_GOLD_Tables
ASTROLAB GOLD Tables
PARCOURS CANAPE
PARCOURS CANAPE

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, όπου θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας καθοδηγήσουν έμπειροι interior designers για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια και επωφεληθείτε από τις "Temptations Days" και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.