Η Gwyneth Paltrow έχει το πιο οργανωμένο ντουλάπι κουζίνας που έχετε δει

Αν αγαπάτε την τάξη, θα ενθουσιαστείτε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gwyneth Paltrow ανήκει στις celebrities που επενδύουν ιδιαίτερα στο well-being, τη σωστή διατροφή και την ισορροπημένη καθημερινότητα. Μέσω του προσωπικού της site, Goop η διάσημη ηθοποιός δημοσιεύει συνταγές, και δίνει συμβουλές για ένα clean cut lifestyle- τώρα φαίνεται να πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. 

Ο λογαριασμός του Goop στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ντουλάπι της κουζίνας της, το οποίο δείχνει οργανωμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όπως αποκάλυψε, η εντυπωσιακή εικόνα είναι έργο του The Home Edit, μιας οικιακής υπηρεσίας που ειδικεύεται στη μεταμόρφωση χώρων αποθήκευσης φαγητού σε μια πανδαισία οργάνωσης και τάξης, με χρωματικές διαβαθμίσεις και χειρόγραφες μικρές ετικέτες. 

"Τα περισσότερα ντουλάπια μπορούν να χωριστούν σε πρωινό, βραδινό, σνακ, γλυκά σνακ, υλικά για ψήσιμο κέικ και μαγείρεμα", υποστηρίζει το Home Edit, που αναλαμβάνει να οργανώσει τους χώρους busy επαγγελματιών με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Αν αγαπάτε την τάξη και την καθαριότητα, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα. 

Η Gwyneth Paltrow έχει το πιο οργανωμένο ντουλάπι κουζίνας που έχετε δει

Πηγή: madamefigaro.gr