Στην πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι άνοιξε τις πόρτες του η Brasserie Lorraine, το νέο εγχείρημα των Γιάννη Μωράκη, Γιώργου Μελισσάρη, Πέτρου Απαλάκη και Τomislav Grubac. Το εστιατόριο (θα το βρείτε εκεί που στεγαζόταν το "Mohnblumchen"), μιλάει άπταιστα γαλλικά και προσφέρει μια πιο σύγχρονη εκδοχή της κλασικής κουζίνας.
Η Brasserie Lorraine σας υποδέχεται με την επιβλητική της ταπετσαρία στον τοίχο, τους πολυελαίους, τα κεριά, αλλά και με την πιο φιλική ατμόσφαιρα. Η μουσική σας ταξιδεύει σε γαλλικά μονοπάτια και κάθε μέρα το live piano εμπλουτίζει τη μοναδική ατμόσφαιρα.
Όλα τα στοιχεία από το μενού και τη λίστα των κρασιών όπου κυριαρχούν καλοδιαλεγμένες επιλογές από το γαλλικό αμπελώνα, μέχρι τις στολές των σερβιτόρων ενισχύουν το γαλλικό πνεύμα. Στην κουζίνα, ο Παναγιώτης Ζώκος υπόσχεται ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι μέσα από απολαυστικά πιάτα, όπως το ριζότο με πάπια, ζεστά σπαράγγια Gratin, το chateaubriand αλλά και το black angus burger.
Info: Brasserie Lorraine, Σπευσίππου 1Α, Κολωνάκι, Τηλ.: 210 7243009.
Ανοιχτά: Καθημερινά, μεσημέρι-βράδυ.